Er du i et hetero forhold, men fristes av tanken på å utforske spenningen rundt sex med samme kjønn eller kanskje flere enn bare en person, må du tørre å si det til din partner. Er du kåt på samme kjønn må du tørre å si det.

Mange kvinner og menn; også i Norge fantaserer om sex med en person av samme kjønn, ofte blir det med tanken.

Sex er viktig for de fleste, men det kan fort bli vanskelig og komplisert om man går med hemmeligheter for sin partner. Skal man som kvinne tørre å fortelle at tanken har streifet deg rundt sex med en annen kvinne? Eller kanskje enda verre, om han skal fortelle henne at han er hypp på pikk? Er du med i dilemma her?

Noen par lever ut sine fantasier med hvem de ønsker, til tross for at de er i et åpent, men ekte forhold med en partner der begge aksepterer situasjonen. For de fleste er det komplett umulig å leve slik, for andre et det nettopp dette som berger forholdet.

Er du kåt på samme kjønn må du tørre å si det

Er du kåt på samme kjønn må du tørre å si det.

Voksne mennesker som har levd et langt liv sammen, som har den gode tryggheten det gir å være to som har opplevd opp og nedturer slik det er i livet for de fleste.

Kan kjenne på spenningen på ny, ved å se sin livsledsager få oppleve spenning, sex, orgasmer og nytelse med sin ektefelle som førstehånds vitne. Som sagt, det passer ikke for alle, men noen lever etter disse normene.

– Skal man kunne være i et forhold; år ut og år inn, er det en selvfølge å kunne snakke med hverandre om alt ikke minst sex. Det handler om å få bekreftelse, kjenne begjæret, vite at man blir elsket helt betingelsesløst av sin partner, til tross for disse våte drømmene om sex med andre enn sin partner.

– Mange ville ha pakket snippesken og dratt sin kos, andre ville ha valgt å se tingene i et større perspektiv der man satt andres behov foran sine egne, samtidig som tilliten aldri brytes. Du har dine fantasier og behov, din partner helt andre. Det er snakk om å gi og ta, det er snakk om å strekke grenser sammen, for hverandre og kjenne etter om dette er riktig.

Sex kan være livsnerven i et hvert forhold, men blir sexen kjedelig og en plikt, kan det fort begynne å bli gnisninger, nettopp derfor skal man alltid snakke om problemene og utfordringene som dukker opp i et forhold i tide.

Kanskje er det veien å gå?

Ta opp tema, vær ærlig å si det rett ut. «Jeg tenner på tanken på sex med en av samme kjønn, jeg vil gjerne at du deltar eller i det minste ser på oss, du vet jeg elsker deg, men litt spenning i forholdet kan være sunt for begge». Så kan man si at ingen passer sammen med noen som vil ha sex med andre enn sin partner.

Det er kanskje riktig, men samtidig er det feil fordi man kan ikke forvente at man går gjennom livet uten å se på, tenne på, hige etter å få tanker om andre enn sin partner. Det er utopi og en naiv tanke.

Lev heller livet og fortell hva du egentlig har lyst til å oppleve. Sammen med din partner. Kanskje tenner vedkommende både på tanken og på å se deg får all mulig nytelse av fremmede menn og kvinner?

Det finnes utallige kilder til å finne potensielle sex-partnere av begge kjønn som mer enn gjerne stiller opp når du og din partner er klar for nye eventyr.

Først steg er å tørre å fortelle at du tenner på tanken rundt sex med samme kjønn og andre enn din partner.

Foto: Flickr/ elmmag

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fra rød til blå suksess i Manchester by

Ingen lag har noen gang vunnet de tre gjeveste turneringene i England. Premier League tittelen, Fa Cup og Liga Cup...

3. mars blir Steven Danielsen dømt for drapet på Anja

Forhåpentligvis blir den iskalde drapsmannen som voldtok Anja før han kvalte henne, kraftig påvirket av en rekke medikamenter- dømt til...

Lukk