Eller sitter bikinien eller badebuksa som et trangt pølseskinn rundt kroppen? Det er ikke gøy å dra på stranda når man føler seg som en hvalross som har blitt skyldt på land.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg er ikke feit, jeg har bare for trange klær! Hvis jeg skulle gått i badebuksa fra i fjor, så hadde måttet være 18års alders grense på badestranda! Eller skilt, obs!  ADVARSEL- Her kan det bli sterke scener!

Jeg vet ikke helt men det er noe med det å kle av seg når man skal bade og kose seg. Ikke like godt å bade i t- skjorte og ola bukse bare fordi man er redd for å få ungene til å få varige mén og skade på sinne for resten av livet. Neida, man må kose seg.

Og da gjør jeg det med god samvittighet.

Men jeg har ikke tenkt å si hvor jeg skal i sommer…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilken plattform er best?

Hvilke erfaringer har du? Jeg er meget godt fornøyd med Wordpress. Men det er mange andre alternativ, bla blogg.no Noen...

VOE og Wulff i slosskamp!

Asså, det er ikke forbudt å være smart. Og jeg er ikke sjokkert over framgangsmåten konflikten mellom Wulff og Voe...

Lukk