De fleste kvinner liker å ha noe å klage over. Enten det er kroppen, klærne, arbeidskollegene, skoene, veska, håret, barten eller været. Kvinnfolk har ikke bare PMS, de har en tendens til å syte å klage over et eller annet til enhver tid. Ikke alle, men veldig mange kvinner har det. 

I diverse fora og i sosiale medier, kan man finne de ivrigste rød-strømpene kaste seg rundt å slenge ut de groveste anklager i all hovedsak mot menn, men også mot andre kvinner som slett ikke har den samme meningen som dem selv.

Finner menn gode argumenter mot en kvinnelige mot-debattant skal du ikke se bort i fra at hun setter benet ned, og presiserer hvor lei hun er av å bli behandlet som kvinne- og ikke debattant. Blir hun derimot behandlet som en kvinne, bruker hennes mannlige mot-debattant selvsagt de verste hersketeknikkene man kjenner; ifølge kvinner som mangler gode argumenter.

Kvinnelist, hva er det?

Det er når kvinner finner det vanskelig å diskutere, de prøver seg enten med noen lumske triks, går sin vei eller kaller deg for kødd før hun forsvinner. Mange kvinner, overraskende mange; sliter med å motta saklig kritikk, bli satt på plass eller får noen form for kjeft.

Faktisk er det skuffende få som bruker gode argumenter mot saklig kritikk. Kvinner flest tar all kritikk personlig, uansett.

Det siste nå er altså skjellsord om kvinnekroppen, noe må jo kvinnene ha å klage over. Ord, som til daglig blir brukt av oss alle; både kvinner og menn – går nå altså rett i sentralnevesystemet på noen kvinner, først og fremst Ingeborg Huse Amundsen i en av Norges største nettaviser.

Ord som virkelig er nedsettende kan man faktisk bli anmeldt for å ytre, man skal ikke kødde med kvinnekroppen må vite. Men «hest-kuk» er det faktisk helt i orden å kalle en mann; les nordlending. Dvs. det er nordlendingens ord om en annen nordlending, ikke sjeldent.

Feministene har dessverre blitt flere og flere og de får stadig mer makt. Ikke fordi de har noen sak, de er jo bare klagende kvinner som ikke har lykkes med sine mål, så derfor velger de heller å kalle seg feminist og står ofte på barrikadene for å snakke «kvinnenes sak».

Årsaken til feministenes økende makt er utelukkende manglende motstand fra den andre siden. Norsk menn er snart mer feminine enn kvinnene selv. Den ekte norske mannen som lukter svette og skau ser ut til å forsvinne mer og mer for hvert år som går. Norske menn som fortsatt har sin egen kvinne gjør feminine ting fordi hun har sagt det; og forlangt det.

Mennene dilter etter for husfredens skyld.

– Er du kvinne og har en kropp, så er det faktisk mange kvinner som gir menn skylda for hvordan kroppen hennes ser ut. Ikke som da de møttes, men etter å ha født et barn eller to så begynner det meste å henge, det er slik naturen er. Feminist-fittene lar det selvsagt gå ut over «egoistiske menn» som tenker bare på sex, ok kun det.

Journalistene i den digre avisen bekymrer seg kraftig over bla ord som:

  • Appelsinhud
  • Sinnarynke
  • Ridebukselår
  • Bollemus
  • Muffinmage

Når ble dette egentlig skjellsord?

Dagrunn Eriksen i KRF skal ha sagt at norsk kvinner må være forsiktig med å granske sin egen kropp i speilet, med sine døtre ved sin side. De kan få komplekser. Enda en god grunn til å la være å stemme KRF der altså. Hadde Eriksen hatt litt vett i skallen, skulle hun selvsagt ha kledd seg splitter naken og fortalt sin datter nøyaktig hva som viste seg i speilet- og hvilken funksjon hver enkelt ting har.

– Få fakta på bordet og slutt å gjemme vekte fakta om kropp, livet og virkeligheten.

Nettopp slike rød-strømper som Dagrunn Eriksen er til mer skade for enhver jentunge som er nysgjerrig på kroppen. Alle har en kropp, bruk den til noe fornuftig Dagrunn, vis hvem du er for din datter, vis kjønnet ditt og fortell at det er der hun kom ut i fra når hun ble født. Våkn opp Dagrunn! Hvorfor skal man ikke snakke om kropp, er ikke det det mest naturlige som finnes da?

Norske menn har en jobb å gjøre, de bør få hånda opp av buksa, kaste fjernkontrollen i veggen og begynne å ta tak, ellers vil Norge være et av de første landene i verden som er styrt på alle hold, utelukkende av hysteriske kvinnfolk, feministene har allerede fått mer enn nok oppmerksomhet.

Selvsagt finnes det mange dyktige kvinner i en rekke krevende og ledende stillinger i Norge. Dessverre blir det alt for mange som har tilgang til en talerstol der de får spre sitt manne-hat og feministiske oppgulp, og som åpenbart har gått ut på dato for lenge siden. Bloggosfæren er en av disse stedene.

 

Vargas

 

Tags: Bollemus, Dagrunn Eriksen, KRF, kropp, kvinner, rød-strømpe, sutring

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex-rykter om Østfold-ungdom på Twitter!

Via sosiale medier er det lett å kommunisere med omverden, via netttjenesten Twitter kan man skrive hva man vil spesielt...

Bestille Sommerferie-billetter allerede nå!

Nesten uansett hvilke planer du og familien har, så skal dere reise litt når sommeren endelig er her. Du tror...

Lukk