Vi mennesker er flokkdyr. Vi er avhengig av å være sammen med andre av vår egen rase. Vi vil dø om vi ble alene, spesielt når vi er i svært ung alder. 

Mange unge mennesker gjør mye for å få oppmerksomhet, for å bli kjent og aller helst bli kjendis. Vår tids fokus på hva en kjendis er, er for mange unge den ultimate drømmen.

Reality serier som Farmen, Big Brother, «Paradise Hotel» og «Alt for Norge» er TV program som gir en viss kjendis status for en stakket stund. For mange unge er det nok.

«The only thing worse than being talked about is not being talked about.» – Oscar Wilde

Det som var helter for noen ti-år siden er ikke de samme som i dag. Jeg kan godt huske at filmstjerner, artister og til og med lærere kunne være noens helt for elever i barne- og ungdomskolen.

Nå virker det som om de unge selv vil gjøre mye for selv å være helt, ikke minst kjent for et eller annet. Det aller viktigste for mange er å få anerkjennelse, bli sett. Få oppmerksomhet.

Kan det ha noe med manglende oppmerksomhet fra foreldrene som er årsaken til denne endringen?

Er du til stede for dine barn med hodet og hjertet? Når satt du deg ned å snakket med dine unge håpefulle? Sånn på ordentlig?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
BBW, Big Beautiful Woman- menn vil ha frodige kvinner!

Kropp er det populært å ha en mening om. Enten man er tykk eller tynn, smal, liten eller stor. Man...

Zlatan vs England 4-2

Ingen i Sverige kunne forutse denne kampens sluttresultat og innhold, ikke i Norge eller i England heller for den del....

Lukk