Er du den typen som er litt overtroisk og må spytte over høyre skulder tre ganger om en svart katt krysser over veien når du kommer kjørende?

– Å være overtroisk kan være så mangt, og det kan vippe over til å bli tvangstanker som ødelegger hverdagen din. Man kan velge å tro på det man ser og kun det. Eller man kan velge å åpne sinnet for alt som er åndelig å spirituelt. Kan du være i besittelse av en 6. sans?

Den tidligere landslags spilleren i fotball for England- Paul Ince- var så overtroisk at han nektet å ta på seg drakten før han gikk ut på banen. Derfor kom han alltid med drakten i gangen ut til stadion i bar overkropp.

Foto: Nettavisen.no

 

– Det finnes langt mer mellom himmel og jord enn hva den menneskelig hjerne er i stand til å forstå. Og åpner man opp for alternative svar så kan man kanskje få oppleve ting på en annen måte enn de som kun stoler på det håndfaste bevis og det man ser.

Tror du hekser, troll, nøkken og huldra så får du kanskje sterkere opplevelser ved en tur i skogen…

Det er ikke mange hundre årene siden menneskene trodde jordkloden var flat.

Den teknologiske utvikling har ikke gitt oss bevis for at det finnes overnaturlige vesener. Men noen mennesker klarer å oppfatte energier fra levende objekter.


Joralf Gjerstad Foto: Aftenposten.no

 

-Joralf Gjerstad, bedre kjent som «snåsamannen» har evner uten om det vanlige. Han er Healer. Eller har «varme hender», og han har ved flere anledninger vist at han er synsk. Blant annet hjalp han politiet med å «se» hvor den siste savnede var, etter ras ulykken i Jamtfjelltiden 16 .mai i fjor.

http://www.dagbladet.no/2010/05/29/nyheter/innenriks/snasamannen/11913833/

Det er helt sikkert forskjell på å være overtroisk, ha synske evner, og å få problemer med tvangstanker.

– Fellesnevneren må være at det sitter mellom ørene. Tankene våre er viktige. Psyken like så. Den menneskelige hjerne er et fantastisk instrument. Men hva kommer det av at noen mennesker har slike evner at de kan «se» og gjøre mennesker friske bare ved å ta på dem?

Joralf Gjerstad er sikker på at hans kraft kommer fra Gud.

Det er opp til deg å tro på det…


Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bruk tid på kjæresten din

  Våren er en deilig tid for oss nordmenn etter en lang og kald vinter. Derfor bør man benytte tiden...

Kreften sparer ikke heltene

  Løpe-dronningen tapte sitt siste løp. Løpet fra kreften ble det siste. Grete Waitz ble bare 57 år gammel. Hun...

Lukk