Har din partner litt mer kjøtt på kroppen enn gjennomsnittsmannen er det stor sjanse for at vedkommende ikke er utro i følge en tysk undersøkelse.

Om det er tanken på mat, snacks eller øl i stedet for sex sier undersøkelsen ingenting om.

Norske menn er stort sett sunne og friske, men det er ingen hemmelighet at både kvinner og menn veier mer enn for bare noe få år siden. Mindre mosjon, mer mat, mer sukker og mindre krevende fysiske yrker gjør at vi blir stadig tyngre.

Så er det en liten prosent som er feitere enn de andre. De jakter sannsynligvis ikke damer, men kulianriske opplevelser i stedet.

I Sverige er ni prosent av kvinnene overvektige, mens tilsvarende prosentandel i Norge er 6.
– Det kan blant annet forklares med at norske kvinner ikke er så stillesittende, sier Gudrun Persson i Socialstyrelsen ifølge Aftonbladet.

Svenske myndigheter legger vekt på at nordmennene tar bedre vare på helsen. Det viser årets Folkehelserapport, en studie som Socialstyrelsen utarbeider hvert fjerde år.
Rapporten viser at det finnes store ulikheter i Europa når det handler om vekt – og overvekt. Storbritannia og Tyskland kommer dårligst ut, og oversikten viser at i disse to landene er over 20 prosent av både menn og kvinner fete.

Norske menn ligger på andreplass med åtte prosent overvektige, bare slått av Sveits med syv prosent. Sverige havner like bak Norge med ni prosent fete menn.

Naking

Menn med normal kroppsvekt er utro dobbelt så ofte som overvektige menn. Det er også mindre sannsynlig at overvektige menn besøker horehus eller ringer sex-telefoner.

Dette var konklusjonen til tyske sosialforskningsinstituttet Forsa som intervjuet 1.000 tyske menn mellom 31 og 69 år.

23 prosent av mennene med normal vekt innrømte at de godt kunne hatt et prosjekt gående «på si», mens kun 11 prosent av de overvektige så for seg at de kunne være utro mot kjæresten eller kona.

19 prosent av de moderat overvektige oppga at de kunne hatt et sidesprang.

– Om du er av den sjalu typen så kan det være en god ide å finne seg en av de skikkelige rørslige og litt tykkfalne typene, helst med dobbelthake og ølmage. Da vil ikke han jakte på noen andre, og heller være trofast mot deg. For egen regning vil jeg tro at det kan lønne seg å ha et velfylt kjøleskap, og noe kokke-kunnskaper i orden.

Det er sjanse for at veien til nettopp denne mannens hjerte går via kjøkkenet.

– Går du rundt med lav selvtillit pga for stor kroppsfasong så fortvil ikke, det er noen der ute som ønsker en stor og god armkrok  å varme seg i når vintermørket kommer og snøføyken hviner rundt hushjørnene.

 En stor «kosebamse» kan med andre ord være vel så populær som en «Brad Pitt type of guy» hos noen kvinner.

Vargas

Kilde

Cupido.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du sikret mot at noen kan ta din identitet på nettet?

  Det skal bare et bilde og din innlogging til så er du ute å kjøre. Ditt navn og bilde av...

Selena Gomez dumper Bieber etter farskapssak

  Det ser ut til å gå fra vondt til verre for unge Bieber. Selena Gomez har ikke taklet ryktene...

Lukk