Endelig er det kjent hvor TV2 skal vise sin jubileumssesong av Farmen. 10 års jubileet er nøye planlagt.  Valget falt til slutt på Li Gård i Stange kommune utenfor Hamar. For produksjonsselskapet Strix og TV2 har det i år vært et vanskelig valg å finne riktig gård.

For produksjonsselskapet er det viktig å finne en riktig lokasjon langt fra folk. Derfor falt valget på denne flotte gården.

Farmen på TV2 er utvilsomt en av de mest populære og anerkjenne reality-serier i Norge. Mye takket være de fantastiske gårdene som har gitt deltagerne  grunnlag for gårdsdrift med alt det innebærer itillegg til dyrehold og jordbruks-oppdrag for hver sesong.

Dyr har blitt født, dyr har blitt syke og dyr har død, konflikter og konspirasjoner itillegg til krevende gårdsdrift er en del av hverdagen om man er deltager på Farmen, så også i år. Mennesker har møtt hverandre til evig vennskap, noen har valgt å reise hjem tidlig, andre gråter sine modige tårer for å måtte reise.

Snart starter et nytt eventyr for 14 deltagere som allerede er plukket ut av TV2 og Strix. Hvem disse er får du selvsagt først vite på vargas12.com. Både deltagere og TV-seere vil bli overrasket i løpet av sesongen.

IDYLLISK: Den nye «Farmen» ligger isolert fra omverdenen. Foto: KIM ALEXANDER MELLAND-ORERØD/TV 2

Gaute Grøtta Grav er programleder for Farmen 2014, Foto: TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

Produsent i Strix, Kim Alexander Melland-Orerød forteller til TV2  at det nok en gang dreier seg mellom 5000 og 6000 deltagere til jubileumssesongen for Farmen. Da tar det tid å finne de riktige grupperingene som passer og ikke passer for å kunne gi god underholdning.

– Du skal ikke se bort i fra om det er familiære bånd blant de 14 som skal delta på Farmen 2014. Kan det være to søstre, en søster og en bror, mor og datter, far og sønn, mor og sønn eller far og datter? Det er mye å velge i blant. Tv2 har nå en god erfaring i å plukke de personlighetene som skal til for at folk flest velger heller Farmen foran noe annet.

I følge TV2 skal også jubileumssesongen 2014 være godt produsert på samme måte som tidligere sesonger, nettopp for at TV-seerne skal kunne kjenne  igjen det populære og gode konseptet som en gang gjorde Farmen til det mest populære TV-programmet i Norge.

Farmen blir altså spilt inn på Hedemarken, ikke langt fra Alf Prøysens rike. Om det vises på deltagerne vil det kunne være viktig å se an.

14 deltagere (forpaktere) skal  forsøke å leve slik livet var i Norge i 1914. Med alle de utfordringer og vanskeligheter det var for de som drev med gårdsdrift for hundre år siden. Man skal tåle litt av hvert, både fysisk og mentalt, man skal tåle kritikk, bli dolket i ryggen, men allikevel spille spillet. 

Noen tror de kan spillet, men blir sendt hjem uka etter, noen legger lange strategier om hvordan komme langt i spillet, men ser raskt at det er ikke så lett som man skulle tro. Husk at deltagerne bor på gården i lang tid, mye lengre enn de få klippene vi får se på TV.

Hytte og bil er fortsatt premien for å vinne Farmen, det er kanskje viktig med store premier med høy verdi, men mange setter nok mer pris på den enorme omtalen vinneren får i media etter seieren.

Gleder du deg til Farmen 2014?

Kilde: TV2

Foto: KIM ALEXANDER MELLAND-ORERØD/TV 2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG-lista top 20- Isac Elliot kommer til Rådhusplassen 20. juni!

Superstjernen Justin Bieber er i ferd med å ødelegge sin egen karriere ved å oppføre seg som en idiot stadig...

Lukk