Tone Damli er en av Norges mest fotograferte og omtalte kvinner. Da en blogger fant ut at han skulle spre litt ondsinnet slarv om artisten, modellen og IDOL-dommeren, fikk han plutselig en halv million lesere over natta?

I innlegget som nå er fjernet fra Christian Burmeisters blogg, var det spesielt grove skildringer som omhandlet utroskap og sexliv om paret Damli/ Hennie som var mest graverende. Derfor valgte Tone å få hjelp av John Christian Elden til å stoppe innholdet. Det fikk hun medhold i. Foreløpig er det ikke kjent om Burmeister anker saken.

Mange andre personer var også nevnt i dette mye omtalte blogginnlegget.

Har merkevaren Tone Damli svekket seg eller på annen måte blitt skadelidende av ondskapsfullt slarv? Om så er bør saken selvsagt få enda en ny vending. Poenget er bare hvordan måler man omdømme?

Man snakker med ekspertene selvsagt. Omdømme-ekspertene. De fleste som har uttalt seg om denne saken er enige. Omdømmet til artisten Tone Damli er svekket etter blogg-saken. 

-Flotte Tone har fram til nå stått fram som et lite stykke Norge i fra saftbygda Sogndal, 2. plass i IDOL 2005 var starten, et pent smil, sexy look, og avbildet i alle ukeblader siden da. Hun er modell og artist. Men ut over dette så er hun en helt vanlig 24 år gammel kvinne som ønsker å få lov til å gjøre det hun aller mest har lyst til.

Hvorfor skal hun ikke det? Hvorfor skal en blogger skrive negative og til dels grove og nedlatende historier som sannsynligvis ikke har rot i virkeligheten? Om Tone Damli har knullet med alle som har hår på pikken i hele Sogndal så skal Burmeister og alle andre ta en lang fart og drite i å skrive om det!

Ihvertfall i følge domsavsigelsen.

Bloggeren skriver selvsagt om det i et forsøk på å fremme sin egen person. Mannen er en flopp, en no body, en patetisk dust som ikke har annet å gjøre enn å lage helvete for andre. Etter min mening burde floppen Burmeister fått 90 dager på vann og brød, slik at han fikk tenkt nøye gjennom dritten sin.

Han burde aldri ha skrevet det, langt mindre publisert det.

Tone Damlis renome er muligens svekket, men hun kommer seg garantert opp og fram, fordi det er det hun vil. Tone er en smart kvinne og vil nok ligge litt lavt i tiden som kommer, om du tror du har lest siste linje om artisten i media så tar du feil.

– «Hele Norge» er fulle av artikler og saker om 24 åringen fra Sogn. Om det er bare fordi hun er pen tviler jeg litt på, det er nok fordi hun er tøff nok til å ta et skikkelig balletak på blogg-troll og andre mobbere som prøver å profilere seg selv i lyset av Norges mest kjente kvinne, på verst mulig måte.

Selvsagt er det feil og merkelig at nesten alle aviser, bortsett fra Aftenposten har Damli-saken på førstesiden. Europa står på randen av et økonomisk Ragnarokk, verden forøvrig er på randen av «3. verdens krig» og her sitter vi oppe i steinrøysa og er opptatt av Tone Damli «alle sammen».

Vel, slik er verden, og det er slik vi vil ha den. I morgen er det minst like mange som kaster seg over avisene og nettavisene i håp om at det er nye bilder eller en ny vending i saken om Tone Damli.

Hvem mener du har mest rett i denne saken? Støtter du Tone i at hun bør få ha sitt privatliv i fred? Eller er det på tide at Tone Damli får seg en ripe i sin svært så vell-polerte «lakk».

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alle Nett- og minibanker i Norge er ute av drift på ubestemt tid!

Norges største bank DNB, bruker Evry som skal være det beste og det sikreste verktøyet for store bankers systemer for...

Game Of Thrones sesong 3 kommer 31. mars!

Om du liker fantasy, fiction og eventyrserier så er det all grunn til å glede seg. Verdens mest sette TV-serie...

Lukk