Det kommer sikkert ann på hvem man spør, og det kommer sikkert ann på om det er menn eller kvinner som svarer også- Men i utgangspunktet så kan alle svare på det-

Synes du sex er oppskrytt?

Jeg har en mistanke om at det er flere kvinner enn menn som synes at sex er oppskrytt. Jeg tror de fleste kvinner heller ville hatt sjokolade…

Ok, det kan hende det er mange som synes sex er bare helt fantastisk. Spesielt når man er forelsket og ikke gjør annet. Men når man har unger som bråker, og maser og skal kjøres hit og dit, og man skal gjøre lekser og lage middag, samt gjøre rent hele huset fordi svigermor kommer til helga og skal bo hos oss i de neste tre ukene.

Asså, greier du å få presset inn et lite nummer inn der- så er du god!

Tidsklemma…

Jeg vet. Det er stor forskjell på å ha tid, og ha lyst. Men det hele henger da godt i hop. Hvis du er dødssliten på fredagskvelden. Du har stappa i deg minst to pizzabiter for mye, og du har kanskje spist to håndfuller med potetgull oppå der igjen, du har myst deg gjennom Skavlan og hans trege gjester og sitter å håper på at klokka skal gå litt fortere.

Du ser ut som du har mye slekt i Asia i akkurat dette partiet av kvelden da øya er i smaleste laget-

Har ikke lyst på sex da vet du. Har bare lyst til å sove!

Sex er ok det, sånn ca i ett sekund av gangen og kanskje akkurat på slutten. Men det passer liksom aldri inn. Og planlagt sex er direkte turn off!

Nei, takke meg til heller en impulsiv og » out of the blue » kjapp hyrdestund- Da varer det heller ikke så lenge. Dessuten så kan man bli svett av sånt. Og svette er ikke bra for huden sier legen. Legen sier forresten mye rart. Han sier også at man blir tykk av å drikke mye øl, og at du dør av kreft om du ikke slutter å røyke.

Ingen sier at du kan dø av hjerteinfarkt om du har for mye sex på en gang-

Livet er en gåte på en måte-

Et stort spørsmålstegn egentlig. Hva får mennesker til å ha sex- jo de må det. Ellers dør menneskene ut. Det fødes ikke flere barn. Ikke sånn med en gang. Men etter ca 9 måneder så kommer det ikke flere…

Men hva med de som har sex med samme kjønn, de formerer seg ikke uansett- så vidt jeg vet. Hvorfor har de sex da, hvis det ikke er for å formere seg?

Kan det hende fordi det er et av livets under, gaver eller Guds bonus til menneskene for å holde ut her på jorda, til vi skal ha evig liv i hans rike?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Et blogginnlegg – Amelie får bli?

En russisk blogger som heter Madina Sageeva og som jobber for nyhetsbyrået ITAR-TASS, mener å vite at Maria Amelies foreldre...

Kom mai du skjønne milde…

  Det er litt for lenge til våren til at man kan begynne å glede seg til  sommer kanskje? Og jeg...

Lukk