I så fall burde du si ifra til tross for at du er redd for å måtte miste jobben.

Det finnes sjefer som er som en sjef skal være. En som vil sine ansatte vel, en som er inkluderende, lyttende og forståelsesfull. En sjef som skjønner deg når det butter i mot og som er villig til å gå langt for at du skal få det bedre på din arbeidsplass.

Så har man de sjefene- og de er det mange av- som tror de er verdens navle! Som tror de er veldig betydningsfulle og har lite til overs for andre enn seg selv. Sånne sjefer fortjener all mulig press fra sine ansatte om å forandre stil. SI IFRA!

 Hvis du blir behandlet dårlig, det er folk der ute som vil deg vel og som støtter deg. Er dere mange på et sted kan det være smart og organisere seg i et fagforbund. Handel og kontor, LO osv. Da står dere alle sterkere.

Sjefer som er til stede bare for å bosse rundt sine ansatte skulle ikke hatt egen bedrift, de burde fått ene celle på Ila! Jeg mener at det er for mange sjefer som ikke gjør en god nok jobb for sine ansatte, og mange fler burde si ifra når det er gått for langt med dårlig behandling…

Det er selfølgelig mange skikkelige sjefer også, som gjør det de kan for sine, og det er derfor et bra miljø på de arbeidsplassene.

Men skulle du oppleve at ikke forholdene er som du forventer at de er, eller du føler deg dårlig behandlet, ikke godta det!

Man skal oppføre seg som man selv vil bli behandlet.

Da kommer sjefen, jeg må gå!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Og størst av alt er kjærligheten…

Størst av alt er kjærligheten Størst av alt er tittelen på kirkens trosopplæringsreform. "Så blir de stående, disse tre: Tro,...

Hvem bør toppe BLOGG listene?

[polldaddy poll=2815036] Det er tett i toppen, hvem har den beste bloggen, fortjener topp bloggerne så mye fokus på det...

Lukk