Norske kvinner vil ha menn i ordets rette forstand, ikke en fyr med utelukkende myke trekk som snakker henne etter munn og dilter etter henne hvor hun enn går. En mann må kunne vise at han er nettopp det.

Kjenner du deg igjen?

Moderne par er mer likestilt enn tidligere, men det er fortsatt kvinner som styrer i hjemmet og mannen som styrer i garasjen. Hun har ofte hovedansvaret for vask av hus og klær, men hun gir beskjed til han om ting hun trenger hjelp til.

Skjønnheten har vi kvinner for at mennene skal elske oss, dumheten for at vi skal elske mennene.

Noen menn er gode på å hjelpe til, andre menn gjør alt de kan for å slippe. De fleste par har funnet sin plass i forholdet, som minner stadig mer om et samarbeidsprosjekt der man må være villig til å gi og ta litt hver for å få det til å fungere.

Problemet er at det er stadig flere menn som synes det er ok å være «husmor», gjøre innkjøp, lage middag og la kvinnen gjøre yrkeskarriere i stedet. Isolert sett ok om det stoppet der. Menn lar også kvinnen styre økonomien, ferie-reisemål, foreldremøter på skolen, øvrige innkjøp og andre sysler menn burde ha vært en viktig del av i et hvert forhold.

Mange menn er i ferd med å miste sin maskuline side, den er ekstremt mer feminin enn for f.eks hundre år siden.

– Man kan kanskje si at myke menn er en styrke for menn generelt, men ikke om mannen bare er myk og glemmer å være mann. Menn bør være menn i ordets beste forstand, dessverre har noen menn en tendens til å bli venninne med sin partner i stedet for å være den som har den viktige rollen som «HAN» i forholdet.

For 1000 år siden var det mannen som bestemte det meste. Han slo sin partner med klubbe og dro henne etter håret hvis han vil ha seg et nummer, sannsynligvis spurte han ikke engang om det var greit.

– Hadde han gjort det samme i dag ville han ha blitt stemplet som kvinne-mishandler og politianmeldt. Heldigvis. Dessverre så er det stadig flere menn som ikke engang tør å legge an på sin partner fordi han er redd for å bli avvist.

Norske kvinner er selvstendige, kåte, sexy, og yrkesaktiv. Det kan bli for mye for noen og enhver.

Den moderne mannen sliter litt med å tilpasse seg et samfunn der kvinnen ikke lengre bare er likestilt, men i ferd med å gå forbi mannen på fler felt i samfunnet. Det faktum at hun har nattbordskuffen smekkfull av sex-leketøy med overdimensjonerte latex eller silikon-pikker, hjelper vel ikke akkurat på den dårlige selvtilliten til stadig fler norske menn.

– Mange menn tror at det å involvere seg i det som tidligere har vært kvinnens domene – og å vise følelser – er å være svak. Men det er faktisk det motsatte. Den som tør å vise seg fram på alle områder er snarere sterk, fordi det kreves mot å stå for noe og å vise seg sårbar og usikker.

-Allikevel er det forskjell på å være myk og være dott. Menn bør vise at de kan være med på en diskusjon uten å bli sint og løfte hånden.

-Menn bør kunne gi sin kvinne den orgasmen hun fortjener, og i tillegg vaske hus og skifte bæsje-bleier. For så å gå ut og reparere bilen hennes før hun skal å shoppe sammen med venninnene sine.

Det er ihvertfall kravet til den moderne norske mann.

Den moderne mannen bør kunne det meste, helst til en hver tid- og når det passer kvinnen best.  I tillegg være mann nok for henne når hun trenger det som mest.

– Smarte menn lar kvinnen få frie nok tøyler til at hun føler seg verdsatt, elsket og viktig. Samtidig som han viser at han bestemmer når hun lar han få lov til det og ikke.

–  Ikke bruk tid på å krangle om bagateller, la henne få bestemme det du som mann ikke synes er viktig. Lær å føy deg i krangler, man trenger ikke være dott for det. Det kan heller være riktig klokt.

Så tar du som mann, som egentlig bestemmer, de viktige avgjørelsene.

Tåler mannen din å høre at han er en «tøffel»?

 

Foto: Flickr/  ..esSere..

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel deltagerne pakker kofferten

1. januar er samtlige deltagere til Paradise Hotel på plass i Mexico. Da starter nemlig opptaksperioden for Norges mest rølpete...

Tour de Ski- Endelig med norsk vinner?

De to hovedmålene for alle profesjonelle utøvere er utvilsomt Tour de Ski og OL i Sotsji i Februar som de viktigste.  Er...

Lukk