Et bad, blir aldri bare et bad! Kanskje fordi nettopp baderommet er noe av det mest private rommet man har i en bolig, foruten soverommet.

Og av den grunn vil man ha det så innbydende og delikat som mulig, aller helst nyoppusset hele tiden. Huset dyreste rom, husets viktigste rom, husets deiligste rom. Et bad, blir aldri bare et bad. Som par vil dere gjerne bli enige om hvordan baderommet skal utformes. Når dere endelig har fått tid, råd, inspirasjon og lyst til å endelig pusse opp, eller bestilt fagfolk hjem til å gjøre den viktige jobben for dere.

Farger, stil, kvalitet, bruksområde, badekar eller dusjkabinett, eller kanskje begge deler? Spørsmålene er mange og viktige å få svar på. Begge vil åpenbart at det nye badet skal være så perfekt som mulig, til riktig pris, altså innenfor det planlagte budsjettet.

Et bad, blir aldri bare et bad!

Et bad, blir aldri bare et bad!

Utvikling med tiden

Et moderne bad skal ha funksjonelle hjelpemidler, gjerne integrert i interiøret, gjerne stilrent og klassisk, gjerne behagelig, varmt og åpent på en gang. Tilrettelagt og utarbeidet etter dine egne planløsninger i samarbeide med de som kan bad aller best. Hos Porsgrund får du alt du trenger på et sted, akkurat slik du vil ha ditt drømmebad.

For mindre enn femti år siden, var det bygårder i hovedstaden som hadde utedo.

Mens i det gamle Hellas og i Romerriket, mange hundre år før Kristi fødsel, ble det brukt vannklosett, oldtidens gründere hadde forståelsen av god hygiene og nytten av å få skyldt vekk dritten. Dessverre ble ikke det som vi kjenner av Europa, med på utviklingen, derfor tok det lang tid før vannklosettet ble patentert, i 1775. Heldigvis er tidene i endring og badet slik vi kjenner det i Norden i det 21. århundre, et bad, blir aldri bare et bad!

De fleste moderne boliger har minst et hoved-bad og et toalett med servant i tillegg. Andre velger å ha to fullverdige bad i hver etasje, alt etter hvor stor plass man har til innredning av våtrom.

Familiens viktigste rom

En familie på fire eller fem personer, trenger plass og de ønsker et godt bad å møte dagen på, minst.

Når man endelig har bestemt seg for om toalettet skal henge på veggen eller plasseres på gulvet, om dusjkabinettet skal kuttes ut til fordel for et stort og delikat badekar, eller har ungene fått gjennomslag for boblekar, der borte i hjørnet? Ble man til slutt enige om hvor håndklærne skulle henge og på hva?

Hva med mors ønske om en stilsikker kommode? Eller fars ønske om et elegant bidé? Eller eldstedatters ønske om nok speil på veggene? Kvalitet og riktig design går hånd i hånd. Hvordan baderommets endelige resultat skal se ut, er faktisk helt opp til dere.

Drømmebadet

Badet er for de aller fleste det viktigste rommet i huset, også når dere engang skal selge, vil badet være det aller første en potensiell kjøper ser på. Er det fristende nok, er det nyoppusset, er det fagfolk som har utført arbeidet, er flisene plassert uten skade, er membran brukt riktig og er alle rør forskriftsmessig i stand?

Mangt et viktig spørsmål du kan bekrefte – fordi du valgte riktig leverandør og produsent for lenge siden. Da dere tok dette viktig valget sammen.

Å gjøre drømmebadet til virkelighet for hele familien.

Endelig er det snart din tur!

Et bad, blir aldri bare et bad!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blir du bedt om å kle deg naken?

Blir du bedt om å kle deg naken? En uskyldig flørt med noen som slenger rundt seg med komplimenter, fra...

Lukk