Europas vakreste prinsesse skal gifte seg med med sin utkårede 8.juni 2013. Hele Europa vil følge bruden og hennes gemal på sin ferd på livets viktigste dag. Christopher O’Neill (37) er mannen som får prinsessen og store deler av det svenske kongehuset.

Prinsesse Madeleine (31) traff Chris O’Neill i New York, hvor hun har bodd siden våren 2010, da utroskapsryktene begynte å svirre rundt hennes daværende forlovede Jonas Bergström, og forlovelsen til slutt ble brutt. Forholdet til den styrtrike amerikaneren skal ha startet høsten 2010.

– Kungen har all grunn til å være stolt av sine barn, Madeleine er er flott ambassadør for Sverige, uansett hvor og når hun er på jobb. Brudgommen skal være en svært velholdt og rik forretningsmann god for mange hundre millioner kroner. Han skal også være litt av en skjørtjeger, og blant annet ha vært sammen med brudens brors kjærste, Sofia Hellqvist.

Chris har uansett blitt aksepter av Kungen og Dronning Silvia. Brudgommen har et ry på seg for å være en ekte gentleman, alltid korrekt antrukket til enhver anledning, dessuten så kommer han fra et meget pent møblert hjem, som er et must skal man giftes inn i den kongelige gemakker.

Bryllupet skal stå i Slottskyrkan i Stockholm, og mer enn 350 gjester er invitert. Brudekjolen skal være designet av en av gjestene, nemlig italienske Valentino.

Brudeparet Foto: Reuters

I følge svensk media står hele Sverige på hodet før sommerbryllupet.

– Overskriftene bare timer før bryllupet er at den vordende brud skal ha blitt stoppet av svensk politi i Stockholm for å ha kjørt i kollektivfeltet. Det svenske hoff har avvist boten og gitt politiet klar beskjed om at Madeleine har spesialtillatelse til å kjøre i kollektivfeltet, nettopp pga sin rolle som kongelig.

Svensk politi har foreløpig ikke trukket boten på 1000 svenske kroner tilbake.

 Om du aldri har vært tilskuer i et kongelig bryllup har du denne gang en unik mulighet. Samtlige TV-kanaler med en viss respekt for seg selv- dekker selvsagt det svenske kongelige bryllupet. Madeline er nr to i arverekken etter sin søster, og kan bli svensk dronning i løpet av livet.

Prinsesse Madeliene er svært populær og har en helt spesiell plass i svenskenes hjerter. Hun har siden hun var nyfødt blitt fulgt av norske medier, og det er ingen overraskelse at alle norske medier skal sende direkte, og har mange medarbeidere på plass i Stockholm for dekke det kongelige bryllupet.

Grattis, Madde og Chris!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du singel, men ønsker en partner?

Som du helt sikkert vet er forelskelsen den beste tiden i livet. Da alt går av seg selv og du...

Svenske studenter ble lei av kvinner med kåte blikk på førstesiden i motemagasinene

Kåte blikk og med halvåpen munn ser du de halvnaken kvinne på magasinets førsteside. "Kom og ta meg hardt og...

Lukk