Tiden er inne for den årlige homo-paraden i Oslo. Dette er en festival som går over hele 10 dager, over hele Europa og som Norges hovedstad er en stolt del av. Lesbiske og Homofile har det greit i Norge, til tross for noen med manglende kunnskap og fordommer tilhørende fortiden. 

Hvordan ser du på lesbiske og homofile? Er du fortsatt homofob og hater du kvinner som er sammen ned andre kvinner? Vel, da bør du rett og slett få skikk på livet ditt og våkne opp. Verden er ikke større enn vi faktisk har plass til de som har en annen legning enn dine egne.

Alle unge er nysgjerrig på sex, det er en naturlig del av det å forsøke å bli voksen. Noen finner sin sti, andre nøler og kjenner litt på det og velger senere en annen sti. Det burde ha vært problemfritt, men er dessverre fortsatt svært belastende, spesielt de unge. Også i liberale Norge.

– Tenk deg en gitt situasjon, du får en datter eller en sønn som er som alle andre. Du elsker vedkommende betingelsesløst og så inderlig bare en forelder kan. En dag kommer vedkommende hjem med en kjæreste som stolt skal vises fram.

Det viser det seg at kjæresten er en av samme kjønn. DIN datter eller sønn er lesbisk eller homofil.

Hva gjør du da?

– EuroPride 2014 er ikke bare for de lesbiske, bifile og homofile, det er også for alle oss andre som kjenner noen som er i skapet, nylig har kommet ut; eller står åpent og stolt fram som en homse. Det skal vi som kan støtte 100% fordi vi kan. Ingen som går under LLHs fane skal måtte kvie seg for å stå åpent fram med sin legning.

VI har kommet forbi det stadiet i Norge nå. Det er på tide å la en legning være nettopp det.

Stadig flere unge nordmenn har sex med det samme kjønn uten engang ha tenkt over en legning som setter noen i bås. Man må verken være lesbisk eller homofil for å ha sex med samme kjønn. Å være fri-seksuell er en legning som vil komme fram i årene som kommer. Mange norske kvinner har hatt sex med andre kvinner, til tross for at de både er gifte og har barn.

Hva så? Sex er heldigvis kommet for å bli. Du kan velge hvordan du lever ditt liv og hvordan legning du velger å ha. Hvem du har sex med er faktisk også ditt eget valg 100%. Enten det er både kvinner og menn eller begge deler når du føler for det.

Det du bør bruke mer tid på i tiden som kommer, er å fortelle dine venner å kjente at de bør slutte å rakke ned på de menneskene som velger å stå åpent fram som lesbisk eller homofil.

Dessverre finnes det naive og kunnskapsløse nordmenn som tror man får aids av å håndhilse på homofile, eller at lesbiske på en eller annen måte er annenrangs mennesker. Vi skriver snart 2015, det må være lov til å forsøke å ta inn ny info og ny kunnskap.

Representanter og medlemmer i Landsforeningen for Lesbiske og Homofile fortjener respekt og medmenneskelig respons fra alle andre. Ikke for å være homo, men fordi de velger å være åpen om sin legning, som i mange andre land ville ha kunne medført både tortur, fengsel og drap.

Ta ansvar for dine egne meninger og respekter en undertrykt gruppe, som har lik rett som deg og meg til å elske akkurat hvem de vil.

 

Kilde: EuroPride 2014

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM i Brasil- Her er åttendedelsfinalene- 16 lag igjen!

https://twitter.com/GeniusFootball/status/481508694719352832 Luis Suarez kommer i overskriftene med overbittet først, etter å på ny ha mistet fullstendig kontrollen over egne handlinger....

Luis Suarez på vei til Barcelona!

27 åringen ble toppscorer i Premier League for Liverpool med 31 mål. Han har spilt fantastisk for Uruguay i Brasil...

Lukk