Norge er blant favorittene, men 13 år etter Olsen brødrene er det på ny Danmark som er så stor favoritt at de vinner i Malmø. Det tror alle bookmakere, og det er kanskje ikke så rart. Det er en meget fengende pop-låt flotte Emmelie de Forest (20) fra Randers i Danmark leverer. 

Er du en ivrig Melodi Grand Prix fan, så husker du selvsagt Danmarks siste gevinst, i det som senere har blitt kalt Eurovision Song Contest. Brødrene Olsen feiet hele Europa med sin fantastiske «Fly On The Wings of Love» som ble en real landeplage overalt man solgte og spilte musikk.

Norge har satt sin lit til Margareth Berger (29), med låta «I Feed You My Love». En rask og flott låt som er spilt mye på radio, og som Margareth knuste all motstand med, i den nasjonale finalen, om den holder helt opp i Malmø er heller tvilsomt, dessverre, men det lov å håpe.

-Mot Danmark har Norge altså ikke blitt levnet mye håp, men spennende blir det uansett. Mang en gang har favoritten dummet seg ut, og en annen nasjon har blitt stemt fram som vinner av Europas TV-seere og lyttere. Et show som blir sett av mange hundre millioner, og som ofte er like preget av politiske avgjørelser som de musikalske.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k59E7T0H-Us[/youtube]

For mange nordmenn er «krigen» mot Sverige den viktigste. Norge må komme foran Sverige, og vi, altså Norge- bør selvsagt mer poeng fra Sverige enn det vi gir til Sverige. Kjenner du deg igjen? Kommer Norge nest sist, og har bare Sverige bak seg, så er det liksom ikke så farlig.

Nydelige Emmelie de Forest, (flott navn) skal altså synge «Only Teardrops» skrevet av Lise Cabble og Julia Fabrin Jakobsen og produsert av Thomas Stengaard. En låt du garantert vil høre mye til på radio i sommer, om den vinner eller ikke.

Mye tyder på at du får både se og høre de Forest med Danmarks bidrag i Eurovisionen på VG-lista top 20 21. juni på Rådhusplassen. Margareth Berger er allerede booket inn på Nordens største konsert, mitt på sommeren, midt i Oslo.

Kanskje er det trønder jenta som synger vinnerlåta?

Finalen i Eurovision Song Contest går altså i Malmø i Sverige, som du kan se på NRK1 lørdag 18. mai kl 20:30 med vorspiel, så braker alvoret løs kl 21:00

Heia Norge!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen-gården 2013 er denne!

Gaute Grøtta Grav skal selvsagt være med å følge deltagerne gjennom hele sesongen, en sesong som blir den syvende i...

Kan du stole på alt du ser og opplever?

Om du kjører tre venner til flyplassen og vinker de farvel, og er vitne til at de går ombord. Så...

Lukk