Big Sam Allardayce fikk bare 6 måneder som sjef i stolen på Goodison Park. En avgjørelse som var forventet etter elendige resultater.

Som Vargas12.com skrev for kort tid siden, er altså hoderullingen i gang i Premier League, og vi vil følge godt med på overgangsmarkedet i tiden som kommer. Allerede 17. mai er det mulig for alle klubber i øverste divisjon i England – å selge, og kjøpe spillere.

Big Sam tok i alt 34 poeng på 24 kamper, noe som er er godkjent i mange klubber, men ikke hos ambisiøse Everton.

Everton har sparket sin manager!

Everton har sparket sin manager!

Sam Allardyce, ferdig i Everton Foto: Wikipedia.org

I mellomtiden sparkes managere over en lav sko. Vi forventer at flere klubber vil endre folk i ledelsen. Everton ble første klubb.

Blant de største favorittene er Marco Silva, Paulo Fonseca og Louis van Gaal.

Sam Allardyce fikk 1 kamp som manager for England, men fikk fyken pga snusk og fanteri, der han gav opplysninger for penger, til det han trodde var agenter, men som var journalister ‘under cover’.

Når skal engelske klubber tørre å prøve noe nytt, framfor å bruke de samme gamle managerne, år ut og år inn?

Også West Ham har tatt det samme valget, å sparke den sittende manageren, David Moyes. Som arvtager til den tidligere Everton, Manchester United og Sunderland-manageren, nevnes Emanuel Pellergrini, Paulo Fonseca og Rafa Benitez.

Noen engelske medier foreslår at Everton og West Ham bør bytte managere, nettopp fordi begge disse erfarne managerne, Allardyce og Moyes, hadde gode perioder i sine respektive klubber for få år siden. Moyes i Everton fra 2002-2013, og Big Sam i West Ham fra 2011-2015. Mens andre altså mener det er en uting at mange managere får for mange sjanser.

FA-cup finalen og Champions League-finalen gjenstår, samt Play Off-finalen mellom Fulham og Aston Villa, selvsagt – før det blir noen dagers pause, før VM i Russland sparkes i gang 15. juni.

Om du skal få med deg siste nytt fra balløya, bør du følge oss på Facebook. Vi vil publisere siste nytt, som det aller første medium i Norge.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Holder sommerferiebudsjettet? Gratis tips her!

Holder sommerferiebudsjettet? Gratis tips her! Tenk over alt du skal bruke penger på i sommer fra mai til slutten av...

Lukk