Kanskje handler det først og fremst om å ikke bli ensom, men det å bli noens kjæreste er et voldsomt ansvar. Ansvar og endring i livet; forhåpentligvis til det bedre. Ingen ønsker å være ensom, men man kan leve godt, lenge som singel. 

Redaktøren av dette innlegget, traff sin utkårede på blind-date via en datingside for ni år siden, og forholdet er bunnsolid fortsatt. Hvordan blir din høst?

Noen sliter med ettervirkningene etter brudd og makter ikke etablere seg på nytt på flere år, i fare for å bli såret på ny. Det er en sjanse man må ta for å komme videre i livet. Lite er vel verre enn å gå og være ensom, alene og såret. Selvtilliten stiger ikke til himmels av en slik hverdag.

Som det er skrevet før på denne bloggen, en rekke ganger; et godt forhold som skal fungere over tid, må ha smøring og må ses på som et langsiktig samarbeidsprosjekt. For å få dette til å fungere må man gi hverandre kjærlighet, tillit og frihet. Det er for mange en vanskelig balansegang.

roma

Roberto Trombetta via Compfight

Benoit and Marie

Pierre Lognoul via Compfight

Everybody loves the things you do
From the way you talk
To the way you move
Everybody here is watching you
‘Cause you feel like home
You’re like a dream come true
But if by chance you’re here alone
Can I have a moment
Before I go?
‘Cause I’ve been by myself all night long
Hoping you’re someone I used to know

You look like a movie
You sound like a song
My God, this reminds me
Of when we were young

Adele

Du bør vite hva du vil med livet.

Gå all in for å finne en som passer for deg, eller bruke tiden godt på å kjenne om singel-livet er det rette. Å oppleve ting i livet får en helt annen dimensjon når du kan dele det med en som står deg nær, om det er opplevelser på godt eller vondt. For eksempel med en kjæreste.

En som kan trøste deg når du er nedfor og lei, en som kan gi deg pleie når du er syk, en som kan hente deg på fest eller følge deg opp kirkegulvet når tiden er inne. Å være singel kan være ålreit, men et lite helvete om man ikke liker å våkne alene på iskalde vintermorgener.

Din favoritt-rett, din favoritt film, bok, reisemål, låt eller opplevelser i teatret. Skal du brenne inne med alle disse opplevelsene alene? Du som er både klok, engasjert, intelligent, kunstnerisk, jovial, en bestevenn, vakker, smart og sexy? Du, som av alle virkelig fortjener en å dele livet med?

Å lage middag til én, er både trist, ensomt og tungt. Det blir ofte jævlig mye rester og maten smaker slett ikke like godt som sammen med andre. Vær din egen lykke smed. Finn den rette for deg. For din egen skyld.

 

Vargas

Tags: alene, ensom, kjæreste, livet, relasjoner, selvtillit, singel

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva tenner deg, menn eller kvinner?

Vil du ha din sex-partner liten eller stor, tykk, frodig eller tynn? Stemmer det at størrelsen på penis ikke har...

Premier League – kan Liverpool overraske?

Bare Manchester United har flere norske supportere enn Liverpool, i Norge, men siden 2005 har ikke Merseyside-klubben vunnet noe det...

Lukk