Louis van Gaal har startet sin opprydding i en diger Manchester United-stall. Patrice Evra (33) som hadde et brukbart VM for Frankrike har gått til den italienske seriemesteren Juventus. Rio Ferdinand (35) er allerede ute av Old Trafford, den aldrende stopperkjempen signerte for QPR nylig.

Det er all grunn til å tro at den myndige 62 åringen som tok Nederland til bronse i VM i Brasil, vil handle inn en rekke kvalitetsspillere i tiden fram til overgangsvinduet stenger 31. august. Van Gaal skal ha fått “åpent sjekkhefte” til å bygge sitt lag, noe som betyr at han bruke de midlene som er nødvendig for å vinne trofeer.

Robin van Persie blir alt å dømme kaptein for “nye” Manchester United under Louis van Gaal.

 

– Som vi har nevnt tidligere er det Chelsea som sitter i førersetet på overgangsmarkedet så langt i silly-season. Nå ryktes det at Atletico Madrid ønsker å hente hjem Fernando Torres for £14 millioner. Mourinho har forespeilet for spanjolen begrenset spilletid kommende sesong. Skulle det bli gjort alvor av ryktene om at Didier Drogba skal komme tilbake til Chelsea, er det ihvertfall ikke plass til Torres.

Liverpool har signert Loic Remy fra QPR for ca £8,5 millioner. En spiss som aldri kan erstatte Luis Suarez, men en brukbar spiss som kan score mål. Liverppol er også ute etter Real Madrids Karim Benzema, det kunne ha blitt en fullgod erstatter for toppscorer Suarez.

Negredo i Manchester City skal være ønsket av Real Madrid, men prislappen på £24 millioner kan skremme vekk Carlo Ancelotti.

Arsenal har signert Nice’s gode colombianske målvakt, David Ospina for £3,2 millioner. Gunners snuser også fortsatt på midtbanespilleren William Carvalho (22). Sporting Lisboa vil i så fall ha £35 millioner av London-klubben om det skulle komme til en enighet.

Ellers er det kanskje verdt å nevne at Liverpool-kaptein Steven Gerrard (34) har spilt sin siste kamp for England. Han gir seg etter 114 kamper og 21 mål for “Three Lions”.

Snart kommer vi med flere overganger før du finner de noe annet sted i norske nettaviser. Vargas12.com overvåker overgangsvinduet for deg.

 

 

Foto: Flickr/toksuede

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha

Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha. Kåte norske kvinner vet hvordan de ønsker å bli...

Lukk