Ex on the Beach på fjellet – er ønskedrømmen til Rubicon som produserer den populære TV-serien. Ex on the Beach på fjellet vil uansett bli en realitet. En serie med vakre unge mennesker som møtes for å lage trøbbel for hverandre der altså eks-kjæresten til hver og en av deltagerne, kommer på besøk. Eller blir fullverdige medlemmer.

Afterski eller Brasil

Nå har det blitt trøbbel i tårnet, rettere sagt i Hemsedal. Ordføreren, Pål Terje Rørby, i skibygda liker ikke Rubicons planer. Ifølge VG.no er det D-play, nå med det fengende navnet, Discovery+ som har gjort avtale om å lage en ny runde med Ex on the Beach-avdeling fjellheimen, eller Afterski som det heter på fagspråket.

Lest? Slik får du billigere TV-underholdning!

Ordføreren på sin side synes det er å ta for store sjanser med bygdas velkjente renommé som Norges skisted nummer én. Sex, alkohol og festing i beste sendetid på TV er ingen god reklame for Hemsedal. Men det kan vel neppe en ordfører avgjøre, mener vi. I likhet med store deler av det norske folk med sunn fornuft.

Kan Ex on the Beach på fjellet som på du kjenner det på Afterski, bare bli en våt drøm for Discovery+ grunnet en grinete ordfører? Vi tror ikke det er mulig.

I «Ex on the Beach – Afterski» blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksushytte i Norge for å feste, flørte og date, før eks-kjærestene deres flytter inn én etter én.

Kampanje.com
Ex on the Beach på fjellet
Deltagerne fra fjorårets sesong av Ex on the Beach Foto: Toke Mathias Riskjær Discovery

Slagene i Hemsedal

Pål Terje Rørby hadde i utganspunktet sagt ja til å la Rubicom produsere en program-serie i Hemsedal for Discovery+. Men sier i ettertid at han ikke visste at det var rølpete, Ex on the Beach, det handlet om, ifølge VG.no

I henvendelsen fra Rubicon ble det aldri nevnt av at det var nettopp denne serien som skulle lages, for å opprettholde taushetsplikten mht deltagerne som var plukket ut. Alt som var nevnt var en “rolig datingserie”. Vi føre oss trygge på at Discovery+ og ordfører Rørby kommer fram til en god plan, for hvordan de løser innspillingen i Hemsedal.

Partene er i dialog i dag fredag 8. januar, men hva dette ender med vi lite om. Det vi er helt sikre på, er at Ex on the Beach er kommet for å bli som TV-serie, enten det er på stranden eller i den norske fjellheimen.

Det være seg med Afterski fra Hemsedal eller ei annen skibygd som vet å sette pris på fantastisk gratis reklame. Slagene i Hemsedal bør ende i minnelighet – håper vi.

Ex on the Beach på fjellet eller på Afterski, kan like god om ikke bedre underholdning enn om serien er spilt inn under fjerne himmelstrøk. Eller kan det rett og slett bli for likt “Folk til Fjells?”

Reiserestriksjoner

Årsaken til at Rubicon og Discovery+ er tvunget ut av sanddynene og strendene er åpenbare. Nedstengning og reiserestriksjoner gjør det umulig å lage TV i utlandet, Brasil var årets destinasjon. Sandstrendene i Norge vinterstid er ikke innbydende nok. Ergo må man tenke nytt i tv-underholdningen – med eller uten kverulerende politikere på laget.

Vurderer du å melde deg på Norges mest rølpete, men også mest populære TV-serie, for å finne deg en ny partner? Da bør du faktisk melde deg på dette konseptet du sikkert kjenner fra før. Her er noen gode råd på veien.

Du må selvsagt være fylt 18 år, når du søker, og i følge Rubicon som produserer denne serien, er det viktig at du tør å filme deg selv. Utseende er fortsatt viktig, men det betyr ikke at du kan være både chubby, sexy, lang eller tynn – de som lager TV, må bare få vite litt om deg på forhånd.

Har du vært i fengsel eller har noe på rullebladet du ikke er stolt av, men som svært få vet om. Gi beskjed om dette til produksjonsselskapet for ikke å få trøbbel i ettertid. Du bør også være smart å tenke litt utenfor boksen i søknaden. Ikke gjør som alle andre – og du bør selvsagt være ærlig.

Vargas

Pin It on Pinterest