Du har kanskje surfet innom Norges nye rølpeserie på TV, «Ex on the Beach» på D-Play og TVNorge, er en mix mellom Pardise Hotel, Robinson og Big Brother, forskjellen er bare at i denne nye realityserien, er det aller viktigste å være direkte slemme mot hverandre.

Hva er forresten underholdende med det?

Hadde du latt datteren din delta på Ex on the Beach, der slemme mennesker viser seg fram for å selge TV-tid for kanalene.

Som så mange ganger tidligere er dette en norsk kanals kopi, av den britiske originalversjonen, denne gang fra MTV av «Ex on the Beach», som startet i 2014. Der unge kvinner og menn, eller gutter og jenter alt etter som, skal finne kjærligheten på ny, i vakre omgivelser.

Ex on the Beach … slemme mennesker selger!

Alle paradis har sin egen slange og i dette konseptet er det altså eks-kjæresten til den enkelt deltager som lager trøbbel. Enten, for å få vedkommende tilbake etter uker og måneder med kjærlighetssorg, eller for lage et helvete.

Ex on the Beach ... slemme mennesker selger!
Foto: Toke Mathias Riskjær/ Discovery

«Ex on the Beach» er produsert for underholdningsøyemed, som så mye annet som er laget for TV og kun det. Dessverre er det lite konstruktivt, det er krangling, baksnakking, munnhuggeri og tilløp til fysiske angrep på hverandre. Slapp av det kommer. Dette er banalt og for mange uvirkelig oppførsel mellom mennesker, men aktørene mener alt de sier og alt de gjør – på alle opptak.

Du bør vite hva du går til, før du sapper deg inn på TVNorges nye realityserie.

Her er det mye banning, mye nakenhet, sex, fyll og svært mye aggresjon. Fem kvinner og fem menn i en luksusvilla med alle faciliteter, deltagerne, som alle er i tjueårene og skal forsøke å finne seg en kjæreste. Det er den røde tråden i «Ex on the Beach».

Dramaet begynner altså når eks-kjæresten kommer for et oppvaskmøte.

Vi som skriver på Vargas12.com, har alltid snakket de svakes sak, vi er liberale på alle hold og ønsker å la folk få lov til å leve sin egne liv på sin måte. Utfordringene her, er at det er svært mange yngre TV-seere, som har disse deltagerne som sine forbilder i den tro at en slik oppførsel er normal.

Her bør foreldre vite hva som kommer og sensurere fortløpende.

En slik oppførsel, kan vi lett påstå, er slett ikke normal, men normal for de deltagerne som er plukket ut fordi de er unge, vakre, naive og en smule … selvopptatte og lite opplyste, om verden rundt seg. Underholdene til de grader for alle som elsker rølp, puling, slåssing og krangling, men det glade vanvidd og ren galskap for de aller fleste andre.

TVNorge mener selv de har skutt gullfuglen med å sende MTV’s populære ungdomsunderholdning, og får Kudos for at de har baller nok til å faktisk tørre.

Vi som skriver om alt som har med underholdning og gjøre, vil selvsagt følge godt med videre i «Ex on the Beach». Her kan det virkelig bli drama etter hvert.

Hva synes du om realityserien? Er du kanskje neste deltager? Skriv noen ord om deg selv og hvorfor. Vil du vite enda mer om deltagerne i «Ex on The Beach»? Les her!

Vargas

Tags: deltagere, eks-kjæreste, Ex on the Beach, krangling, munnhuggeri, rølp, sex, slem, TVNorge, underholdning

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brudd må ikke være løsningen på trøbbel i forholdet …

Brudd må ikke være løsningen på trøbbel i forholdet. Nordmenn velger skilsmisse som løsning for trøbbel i forholdet, det kan...

Mourinho på vei vekk!

Mourinho på vei vekk! Krisen i Manchester United, kom langt raskere enn mange hadde spådd, til tross for en trøblete...

Lukk