All reklame er god reklame har EXPERT annonsørene tenkt når de laget denne usmakelige annonsen, og de har tildels helt rett. Man kan bare gjette seg til hvor mange millioner kroner hvitevarekjeden nå får annonseplass for.

Samtlige medier i Norge omtaler annonsen i svært negative ordelag, mulig var også det en del av PR-stuntet. Å bruke medarbeideres skjebne som en gulerot og en gevinst som kunden kan få ta del i er amatørmessig, smakløst og på grensen til ondskapsfullt.

På flere sider i sosiale medier blir kunder bedt om å boikotte kjeden pga annonsekampanjen.

 

Adm Dir i Expert Norge, Anders Nilsen (38) sier at annonsen ikke er gjort for å provosere, men for å gi kundene billigere varer. Om det er tilfelle at så mange som 1432 medarbeidere har blitt sagt opp varekjeden, da står det ikke bra til, og annonsen kan virke som en desperat og panikk-preget handling som ikke faller i god jord hos kundene.

Expert i Sverige har måttet stenge flere butikker, men det er også mange ansatte i de norske butikkene som har blitt sagt opp. 358 butikker totalt har måttet stenge i Sverige og i Norge de senere årene.

Kjeden har spart hele 800. millioner kroner heter det i annonsen, hovedsaklig på stengte butikker og oppsagte medarbeidere.

Expert skryter feilaktig om å være den billigste hvitevare og elektrobutikken, det stemmer heller ikke. I følge en undersøkelse prisjakt.no har gjennomført, er det Leftal som kommer best ut på pris.

Som kunde er det du som bestemmer hvor du kjøper dine produkt, noen bryr seg mindre om annonsenes innhold og moral, andre har allerede valgt bort Expert som et av alternativene å handle hos.

Hva synes du om Experts annonse?

 

Vargas

Tags: Expert

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
A-ha fikk St. Olavs Orden av 1. klasse

Norges største og mest suksessrike gruppe mottak nylig en hederspris få musikere forunt. A-ha mottok St. Olavs Orden av 1....

Du hater å stå i kø- her er noen gode tips!

Uansett hvor du skal i sommer så må du regne med lange køer. På konserter og festivaler, i butikken, på...

Lukk