José Mourinho bygger et nesten helt nytt Chelsea-lag til sesongstart, hans nyeste ervervelse er den tidligere Arsenal-stjernen Cese Fãbregas som har signert fra Barcelona. For den spanske storklubben fikk 27 åringen 151 kamper og gjorde 42 mål fra sin midtbane posisjon. 

– En rekke av de sentrale spillerne under Mourinho har fått beskjed om å finne seg annet å gjøre. Frank Lampard, Demba Ba, Ashley Cole, David Luiz, Samuel Eto’o er borte og Lukaku som alltid er på lån er på vei tilbake til Everton. Det er all grunn til å tro at Mourinho vet hva han gjør, men det er utvilsomt et generasjonsskifte på Stamford Bridge.

Inn har altså Cese Fabregas, Diego Costa, Filipe Louis og unggutten Mario Pasalic (19) fra Hajduk Split kommet inn under Mourinho’s vinger. I følge ham selv er det rekord mht raske innkjøp. Chelsea er ifølge deres manager ferdig med sine innkjøp allerede medio juli. Tro det den som vil.

Det er også svært lave odds på at Fernando Torres forlater Chelsea i løpet av sommeren.

Tottenhams nye manager Mauricio Pochettino ser ut til å gjøre sin første signering. Ben Davies, en av Premier Leauges beste unge venstre backer går til Spurs, i stedet for Liverpool som også var interessert i stortalentet fra Swansea for ca £9 millioner. Tottenham er ventet å gjøre en rekke nye signeringer før 31. august.

Fabio Borini (23) hadde så stor suksess på lån hos Sunderland fra Liverpool at Gus Poyet har sagt ok til å legge £14 millioner på bordet for italieneren.

Det er kun få uker til verdens tøffeste liga med all verdens oppmerksomhet tar til igjen. Premier League sesongen 2014/2015 har for første gang en helt åpen favoritt til tittelen der fem lag kan vinne. Begge lag fra Manchester, Chelsea, Arsenal og Liverpool er alle med å spillet om ligagullet. Noen andre lag som f.eks Tottenham eller Everton ville ha gitt tidenes odds.

Årsak: Mangel på mye penger.

Om det blir en jevn sesong eller om det blir et lag som stikker i fra alle andre fra start så er det utvilsomt millioner av TV-seere og fans verden over som gleder seg voldsomt til en ny Premier League-sesong. Kan det bli Manchester United med Louis van Gaal, eller blir det nok en gang den «bråkete naboen»? Liverpool kan få ro ved å selge sin trøblete juvel Suarez til Barcelona og med det skape sitt eget spill med sine nye spillere.

Arsenal er sjeldent nevnt som favoritt, men er alltid med blant de fire beste. Kan de med en rekke kloke signeringer ta skrittet enda noen hakk? – Vi har sagt det før og sier det igjen- foreløpig i en parentes- all den tid det er noen uker igjen av overgangsvinduet. Chelsea og José Mourinho er er sammen et vinnerlag.

Det vil de gjerne bevise på ny, om ikke «The Special One» brått har blitt «The Ordinary One». I så fall står den styrtrike russiske eieren, Abramovich klar for å sparte portugiseren igjen. Det skal ikke være lett å vinne trofeer i England, men det hjelper utvilsomt med en svært rik eier som betaler hva det koster.

Vi tror mest på Chelsea. Foreløpig. Hvem mener du har den beste troppen- til å vinne den kommende sesongen av Premier League?

 

Foto: Flickr/Blog Gallery

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Avhengig? Hvor ofte sjekker du sosiale medier?

Avhengig? Hvor ofte sjekker du sosiale medier? Den oppvoksende ungdom i Norge og andre industriland er også sosiale medier-generasjonen. Er...

Louis van Gaal vil gjøre det på sin måte i Manchester United

https://www.youtube.com/watch?v=0eU_tmP-wow Den nederlandske 62 åringen har allerede rukket å sette sin signatur på hvordan han vil ha det på Old...

Lukk