[polldaddy poll=3068421]

AVGØRELSEN ER TATT!

Jeg velger å legge min profil tilgjengelig på facebook. Takk til alle tipsere:)

Facebook blir brukt av mange mennesker over hele verden, men det er ikke alle som velger å legge seg ut  i cyberspace.

Facebook er et nettsamfunn, opprinnelig laget for universitetsstudenter og -ansatte i USA. Siden har det spredt seg til andre bruksområder, inkludert venner, skoler og geografiske områder. Det er et sosialt nettverk, der brukeren kommuniserer ved at en profil blir opprettet. Der kan man skrive om seg selv, venner, familie og om hobbyer, legge ut bilder samt snakke med andre. Nettsamfunnet har mer enn 350 millioner aktive brukere på verdensbasis, og anslåtte 1 500 000 norske brukere, antallet stiger stadig.

Jeg har ikke profil på Facebook ennå, men vurderer det sterkt fordi det er et flott medium til å holde kontakt med omverdenen, og få vist fram bloggen sin- Man står jo frem med fullt navn, så derfor bør man tenke seg godt om hvordan man bruker profilen, hva man skriver og hvem man skriver om.

Det er godt kjent at arbeidsgivere bruker facebook eller google for å få innformasjon om sine arbeistakere, eller jobbsøkere. Det er også godt kjent at kriminelle har gått skikkelig på en smell når de har brukt facebook og avslørt litt for mye om seg selv og hvor de holder til- slik at lovens lange arm lett kunne hente de opp.

Jeg vil gjerne få din mening om hvorfor du har valgt å bruke facebook eller hvorfor du velger å la være.

Har du gode argumenter for eller i mot Facebook så hører jeg gjerne fra deg!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel

vargas 12 - Google Blog Search Google Blog Search Results: 1,842,686 results for vargas 12 - showing 1 through 10...

Bak fiendens linjer

Fredrik Græsvik, utsendt journalist for TV2 er i Afganistan og rapporterer om stadig større risiko for norske soldater på oppdrag...

Lukk