twitter og facebook, en døgnflue?

 

Jeg er ikke så sikker på at mine barn og i hvertfall ikke mine barnebarn får oppleve Twitter og Facebook- Jeg tror begge er en døgnflue som har gått ut dato innen noen få år- Fordi at utviklingen innen sosiale medier er enorm- og kanskje den hotteste komunikasjons måten pr, dato-

Detfor så kommer det forbedrede utgaver, men andre instillinger på andre teknologiske måter å snakke med andre på-

Asså jeg snakker om når Ipaden er gått ut på dato- kanskje maks 15 år så er alt snudd på hode og vi trykker på en knapp eller to, så er du i bildekontakt med i minst 3D eller 4D kvalitet med den du vil ha tak i….

The future is bright…

-Virus og andre trojanske hestet

Det florer med virus, og msn er noe dritt i så måte- ogå gjennom Facebook og Twitter er det stadig flere klager på at man mottar ting man ikke ønsker, og sender fra seg info man aller helst ønsker å beholde for seg selv….

Har du passet på å beskytte pc´n din med riktig virusprogrogram, og det finnes masse å velge i. Det du også må passe på er at du har sikkerhets kopiert alle bildene dine så de ikke går fløyten hvis du skulle kræsje maskina di!

Du kan godt ha masse virus og trojanske hester på din maskin uten at du vet noe om det. Du må være forsiktig med å laste ned  virus programmer på nettet. Det ser proft og og ordentlig ut, men kan være falske virus program. 

Og det kan være organiserte kriminelle nettverk som kun er ute etter pengene dine. De får tilgang til alle pengene dine hvis du legger igjen kort nummer når du betaler for antivirus programmet.

Får du tilbud når du kjøper ny pc så er det veldig ofte ok virus program der. Men det er ingen garanti for at  dette tar all virus heller.

Kjøp antivirus program i butikk, og få proff hjelp til å fjerne viruset så du får rensket opp hvis uhellet er ute.

Og vil du ha Lady Gaga tilbake på Twitter og Facebook, er det bare å punge ut.

Stjernene har gått med på å legge ned all aktivitet på sosiale medier for å fremstå som «døde», inntil organisasjonen «Keep a child alive» har samlet inn en million dollar, skriver BBC.

Det betyr at det ikke vil komme noen oppdateringer ut til Lady Gagas 24 millioner Facebook-tilhengere og heller ikke de 7 millionene som følger henne på Twitter,  før pengene er i boks.

En god sak som det er flott at stjernene bruker sin status på- Hva ville du brukt din status til, hvis du ble stor stjerne med masse inflytelse?

Jeg ville avskaffet all barnemishandling, og sørget for at alle barn i Norge ( først og fremst) hadde det bra. Og det tror jeg er mulig om man har nok kunnska og ressurser-

Så sørg for at kjendisene får inn nok » grunker «!

 

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10019663

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du for aktiv på bloggen?

Føler du at du MÅ blogge hele tiden, og at du går glipp av det som skjer i bloggosfæren hvis...

Styrtrike på julehandelen

  HERCULES Det er ikke alltid en person som står bak en butikk, en kjede eller en forretning. Det er...

Lukk