En av verdens mest spennende spillere skal være på vei til Manchester United, dvs. han kommer ikke før til neste sesong da det berømte overgangsvinduet som kjent er stengt fram til 1. juli.

– Radamel Falcao García Zárate (27) fra Colombia spiller sin andre sesong i Atlético Madrid. Han scorer mål i søvne og kan være den riktige investeringen for Sir Alex Fergsuon som kan gå inn i sin siste sesong som sjef for Manchester United.

Rooney har ikke levert varene og scorer ikke nok mål til tross for å levere 15 eller mer hver eneste sesong.  Cristiano Ronaldo puttet 38 ganer på sitt meste, de savner den type spisser som kan score ofte nok. Det kan Falcao.

Red Devil? Atletico hitman Radamel FalcaoFalcao til Premier League? Foto: Getty/ Mirror.co.uk

Håpløse rykter om at Robin van Persie skal være på vei vekk florer, men kun i norske media. De engelske, samt på Twitter er det Rooney som må vike plass om storscorer fra Madrid kommer til Old Trafford.

– Ved å vise fansen at de satser så tøft i overgangsmarkedet har flere av de etablerte spillerne på Old Trafford grunn til å skjeve litt i silke-shortsen. Rio Ferdinan, Evra, Vidic, Carrick og legenden Ryan Giggs kan til og med forsvinne for å gjøre plass til nye spillere.

Man skal ikke se bort i fra at nettopp Giggs kan bli plukket opp til å være med som en potensiell arvtaker til Ferguson, og av den grunn bli en av flere i trener-teamet til den aldrende skotten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I0HO2khccU0[/youtube]

– Kvartfinalene i Champions League går uten Manchester United denne sesongen, det vil ikke de amerikanske eierne ha noe av. Nå skal det satset, og det stort. Det vil komme flere forsterkninger før neste sesong, der både en solid midtstopper og et par midtbanespillere vil få adresse Manchester.

De røde djevlene er et av verdens største og beste fotball-lag, skal den statusen holdes ved like så må de plukke titler og være med i det gjeveste selskapet og aller helst helt til finalen i Champions League.

Falcao er en spiller som scorer mål på bestilling i verdens beste liga, det betyr ingen umiddelbar og automatisk suksess i Premier League, men har man scoret 22 mål i La Liga så kan man være verdt å satses på.

I tidligere sesonger så har Falcao puttet jevnt og trutt både i Porto og for River Plate i Argentina.

Manchester United skal være villig til å betale 55 millioner Euro eller drøyt 400 millioner NOK. En spiller som er blant verdens fem beste spisser og som vil score mye mål er absolutt verdt en slik pris.

Manchester United vil være favoritter til de fleste trofeer neste sesong ved å lande en slik kvalitetsspiller. Premier League befester sitt rykte som en av de mest spennende ligaer i verden og får en ny dimensjon ved en Falcao ankomst.

Det er bare å glede seg til August.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggere får hjelp fra andre – hvilken link hjelper din blogg?

Bloggere får hjelp fra andre - hvilken link hjelper din blogg? Alle bloggere- om de har en, tusen eller ti-tusen lesere daglig...

Har du gode nok venner som du stoler på?

Venner er kanskje det viktigste man har, bortsett fra den nærmeste familie. Gode venner bør man  ikke ha for mange...

Lukk