Faller du for andre enn kjæresten? Hva morgendagen bringer har man ingen garanti for. Månen kan falle i hodet på oss alle og vi kan dermed dø, en brutal og voldsom død i vulkaner og jordskjelv.

Eller man kan få kreft og dø en ubarmhjertig og langsom død i stedet. Utfallet er det samme. Det er over. Ulykker, sykdom og naturkatastrofer tar liv over kloden hele tiden.

Etter all sannsynlighet går det nok bra, vi overlever nok morgendagen både du og jeg.

Vi vet heldigvis lite om framtiden, men det som kan skje, som er langt mer reelt enn død og sykdom, er at din og min partner faller for noen andre. Noen vi, du og jeg – kanskje ikke kjenner. Eller enda verre. Faller for noen vi kjenner.

Sex uten kjærlighet må være enklere, enn et forhold uten kjærlighet?

Utfallet for den forelskelsen vet vi heller ikke om. Din partner er ikke din eiendel, men et selvstendig individ, med følelser, sjel, drifter og fantasier. Kanskje var du ikke den super-elskeren du viste deg som, den første uken dere var sammen, kanskje hadde du ikke engang den digre lønna du skrøt av til å begynne med?

Faller du for andre enn kjæresten?

Kanskje er du ikke så kreativ, snill og hjelpsom som du gav uttrykk for og slik du framstod den første tiden heller? Der du lovte å ta delta på huslige sysler på lik linje med hun du falt for?

Et godt forhold har ingen garanti for langvarig suksess, uansett hvor godt dere har planlagt for morgendagen og tidene som kommer. At din ektefelle kommer hjem fra julebordet, nypult og lykkelig, kan være en vekker som vekker deg for sent – da er starten på slutten begynt. Du er på vei ut, og en ny kjæreste, senere ektefelle, på vei inn.

Dessverre er dette den virkelige verden for mang en kvinne og mann, også i Norge. Man bytter partnere, oftere enn kanskje mange tror. Noen velger å beholde partneren, men også ha en elsker på si, fordi det rett og slett blir for mye styr med brudd og skilsmisse. Man velger rett og slett å ha et åpent forhold, der man kan ha sex med andre.

Åpent og ærlig. Utro med vilje, med kjærestens velsignelse. Kanskje er hun eller han, den typen som tenner på at du er ute og har deg med andre «fremmede» for så komme hjem og fortelle detaljene etterpå? En velkjent og slett ikke uvanlig fetish, også blant nordmenn.

Problemet med det, er at man kan falle for den andre. Å leve i et partnerskap, ekteskap eller som samboer – uten kjærlighet eller følelser er neppe å anbefale og vil neppe vare særlig lenge.

Elsker man derimot hverandre, men trenger annen type stimuli, kan det faktisk være løsningen, å ha sex med andre enn sin partner. Sex uten kjærlighet må være enklere, enn et forhold uten kjærlighet? Enig?

Godt man ikke vet – om framtiden, enn så lenge får vi nyte det man har, før det er for sent. Verden går jo under før eller senere, blir slukt av solen som et sukkertøy, men ikke ennå.

Du har god tid til å finne ut av det. Det der med følelsene dine og dine fantasier.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens mest omtalte mann?

Verdens mest omtalte mann? Selvsagt gjettet du riktig. Den amerikanske president, den som ble valgt til å bli USAs 45....

Farmen-kjendis får dødstrusler!

Farmen-kjendis får dødstrusler! Hele Norges Farmen- og Sofa-Tore, selveste Tore Pettersson, mottar en rekke drapstrusler, gjennom hele året. For å...

Lukk