Om disse bildene av heldige Belibers er tatt før eller etter konserten i Nederland er det ikke gitt noe informasjon om, men som du sikkert ser, så er det fornøyde Bieber fans. 

Nå nærmer det seg Telenor Arena og tre dager med Bieber- mania på norsk jord. VG, Norges største nettsted og papiravis har mange ansatte på jobb, bare for å dekke denne saken. Mulig det sier mer om avisen enn artisten, men det er ikke min sak å bedømme.

Imponerende av Biebers-crew å holde så lav profil så tett opp til konserten, men dette er selvsagt nøye lagt til rette, for at stjernen selv skal komme seg inn i Norge og opp til

Dette er hva nederlandske belibers fikk oppleve nylig Foto: Justin Bieber/ Twitter.com

Nylig ble den norske musikkvideoen fra fansen til Justin lagt ut på YouTube. «Our Kidrauhl» vil bli lagt merke til av fans «World Wide», og selvsagt av Jusitn Bieber selv i de dagene han skal bo i Norge.

Arrangørene, Atomic Soul vil gjøre det de kan for at låta «Our Kidrauhl» vil bli synlig og hør bar til alle de fans som nærmer seg Telenor Arena. Dette er en hyllest som verdens største superstjerne vil sette enormt stor pris på, nettopp fordi det er i Norge, der han ble best tatt i mot på fjorårets teaser-besøk.

I timene før 19 åringene kommer til Norge er det mistanke, rykter, ville tilstander og kaos som forventet. Grand Hotell i Oslo er allerede besøkt av overivrige fans som tror de vet at Justin Bieber allerede er i Norge.

Om du som forelder eller annen omsorgsperson er usikker på om det er forsvarlig å sende ditt barn, din ungdom til Telenor Arena så er svaret et rungende ja. Selvsagt må fansen få møte sitt Idol. Dette er sannsynligvis «Once in a lifetime experience».

De som reiser med busser eller annen kollektivtrafikk direkte til Telenor Arena, er de som slipper Oslo-sentrum. Det er en stor fordel. Sørg for at din «Belieber» forstår alvoret, oppfører seg deretter, og at det kan bli mange timer med venting.

– Superstjerner av Beliebers format har en tendens til å komme minst et par timer for sent. Det kan du allerede nå legge inn i timeplan. På de fleste konserter har canadieren kommet senere enn annonsert, selvsagt er det en del av planene. «The name of the game».

Om du er noe du som forelder eller omsorgsperson er i tvil om, eller lurer på så er www.vargas12.com  tilgjengelig gjennom alle de tre konsertdager, og kan videreformidle info som kommer fortløpende.

Spør og du vil få svar, ta kontakt med arrangør eller politi, de er forpliktet til å gi den info de har om de spørsmål du lurer på. Husk at disse konsertene er for de unge, sørg for at du som voksen gjør det beste for de unge, at det blir en fin opplevelse.

Pugg disse konsertreglene, så kommer du best mulig forberedte:

• Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
• Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
• Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
• Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
• Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
• Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
• Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
• Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

Dørene åpner kl 18: 30 alle dager. Husk at du som har plassbillett trenger ikke å stå i kø før konserten.

God fornøyelse!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
A4-livet, er du sikker på at det er det du vil med ditt liv?

Du står i startgropa til et yrkesvalg, du har kanskje et studielån og har din første hybel eller leilighet. Hvor går livet...

Kort vår gir drømmesommer?

I mars 2012 var det varmere enn det foreløpig har vært i 2013, og det er bare få dager til...

Lukk