Ari Behn (41) er en fin fyr som sier og gjør det som han selv synes passer seg, og som så mange andre synes ikke passer. Nettopp derfor er Ari en herlig fargeklatt det er lett å like. Han fikk prinsessa og deler av kongeriket. Fantastiske Ari Behn med Fjær.

Han er kompis med sin svigerfar, selveste Hans Majestet Kong Harald av Norge, og svært godt likt av Norges Dronning, selveste hennes kongelige høyet, Sonja. Ari er med andre ord i godt lag, og vet å benytte seg av det.

En person som alltid vet hva som er sømmelig, har ubegrensede muligheter til å gjøre det usømmelige.

– Da han var leid inn som «engel» nylig, i et moteshow i regi av Simen Staalnacke, og hans «Moods of Norway», stilte like godt Ari med englevinger som en hyllest til sin vakre kone. Tenk om Ola dunk, norsk menn hadde vært i nærheten av å vise sin kjærlighet, og vist sin hengivenhet til sin partner som det Ari Behn gjør.

Her har mange menn jævlig mye å lære! Alle kan ikke spinge rundt å være Ari Behn, men mange kan prøve å vise sine følelser i langt større grad, nettopp på en slik spektakulær og særegen måte som Ari gjør.

Mange norske menn tror de er fantastiske om de husker en blomsterkvast i ny og ne. Mange norske menn mangler klasse, de vet ikke hva stil, eleganse og gentleman-manerer er en gang.

Märtha er nok klar over hvor heldig hun er som har en mann med ekte klasse. En mann som tør å være annerledes, som tør være arrogant med stil og kle det. Ari Behn burde vært selve malen for hvordan norske menn behandler sin kvinne.

Fantastiske Ari Behn med Fjær
Foto: Eivor Eriksen VG.no

«Jeg kommer forresten rett i fra lunsj på slottet» sa Ari da han stod på scenen foran 800 tilskuere. Og han sa det bare på den måte Ari Behn kan si det. Med største selvsikkerhet, med et smil bare han kan vise til og med de veldreide S -ene som bare Ari kan.

Fantastiske Ari Behn med Fjær.

Märthas ektemann elsker nok å få være alene, men er i sitt ess, de gangene han får muligheten til å vise seg fram på en scene, gjerne ved å i tillegg kunne hylle sin elskede kone. Ari Behn er forfatter, kunstner, sikkert også livsnyter, pappa, ektefelle og aller mest bare Ari.

Hadde han blitt påsatt en prinse-tittel ville han med stor sikkerhet falt død om innen få år i et påtvunget ekteskap, eller overlevd på pur faenskap slik at «Akersgata» og den kulørte presse ikke skulle få meske seg i hans liv, gjøren og laden.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Ari ikke er på godfot med norsk presse generelt og kanskje «Se og Hør» spesielt. Når det er sagt, og ikke minst skrevet, så har faktisk forfatter-Behn tatt det uventede oppdraget med å være helge- skribent for Norges foreløpig største avis.

En jobb han selvsagt gjør, som ellers alt arbeide han utfører, eksemplarisk.

I sitt første oppdrag var han sammen med fler vakre aktmodeller i en sliten loftsleilighet i London, der han bor med Märtha og deres tre døtre. Ikke i den slitne loftsleiligheten, vel og merke, men i fasjonable strøket Islington.

På oppdraget fra avisen var altså Ari sammen med en rekke flotte nakne mennesker blant annet Norges mest sexy kunstmaler, Kaja Norum. Elev av Odd Nerdrum. Mang en partner kunne bli sjalu av tanken.

– Märtha er nok veldig klar over hvilke mennesker Ari omgåes, og de har garantert en profesjonelt og forståelsesfult ekteskap som gir rom for å jobbe med hvem de måtte ønske. Ari kan jo ikke annet å akseptere at prinsessen har direkte kontakt med erkeengelen Mikael, og hans like.

Der kommer kommer nok både aktmodell og kunstner Kaia Huse, og fotograf Per Heimly, til kort.

Ari Behn er og blir en helt, både med og uten fjær!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Valentinsdagen er 14. februar, har du planene klare?

 ST.Valentine's Day på originalspråket, eller på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen feires særlig i...

Enorm kampfiksingskandale rulles opp i Europa

Et asiatisk organisert spillsyndikat med direkte link til mafia og andre kjeltringer over hele Europa, med mer enn 400 kamper...

Lukk