Da må du stille om tankegangen, for det er som med det meste ellers i livet- det sitter mellom ørene. Innstillingen til den tekniske løsningen i samspill med tankene som utspiller seg når du skal nå klimaks er ofte problemet for mange. Tro ikke et sekund på at det er bare kvinner som har denne utfordringen i livet. 

– Menn kan av mange ulike årsaker slite med ereksjon like mye som det å komme til en avslutning, det er åpenbart flest kvinner som først og fremst ikke når klimaks. For å kunne lykkes må man finne ut hva som er problemet, det kan hjelpe å snakke om det med fagpersoner, lege eller kjæresten om problemet.

Det kan være en medisinsk årsak, psykiske årsaker, eller en kombinasjon av disse. Man må ikke være syk for å ikke oppnå orgasme.

– Det er fortsatt både flaut og kanskje et tabubelagt tema å snakke om, men viktig for å kunne finne en løsning. Ingen forhold kan fungere optimalt om ikke også sex-livet står til forventningene. Noen ganger kan det være ting som har skjedd tidligere i livet som gjør at noen får en mental sperre som igjen fører til store utfordringer rundt sex og ikke minst å ikke oppnå orgasme. Da kan samtaler med psykolog være løsningen.

 

– Med riktig stimuli, riktig tenning og ikke minst nok tid, vil de fleste kvinner oppnå klimaks alene før de er klare til å ta skrittet videre sammen med sin partner. Noen velger å få hjelp av sin kjæreste for å kunne bruke hjelpemidler som en vibrator, en dildo eller andre sex-hjelpemidler som kan gi overraskende god effekt om de brukes riktig. Med en hjelpende hånd er det lettere å slappe av nok til å slippe alle hemninger når det begynner å bli godt nok.

– Ved hjelp av tanker rundt sex, fantasier man selv har og gjerne prat rundt disse, kanskje strekke grenser for hva man snakker om til daglig, bruk gjerne ord man kun hører om i erotiske noveller eller kan forestille seg sagt av noen som er spreng-kåt. «Dirty-talk» kan være nøkkelen for anspente kvinner.

Klarer hun å tømme tankene for alt annet et lite øyeblikket og fokusere all energi rundt hva som skal skje, der orgasmen ikke er tema, men den gode følelsen, pirringen, den våte tunga, den kilne fingeren og fantasien. Fantasien om hun eller han som kunne vært vitne til hva som er i ferd med å skje, det er liten tvil om at tanken rundt det å bli sett av andre tenner mange kvinner og menn.

– Husk du skal være i sentrum, du skal kunne gjøre det som er godt for deg, du skal nyte, du skal slippe alle hemninger, så løsner det sakte, men sikkert eller med et smell. Du vil garantert merke det når det skjer. Helt sikkert. Husk også at det forekommer at noen kvinner spruter når de kommer, noen ganske mye også.

Kanskje kan et video-kamera kan være til hjelp?

Film hverandre alene og sammen, se på teknikkene, se på kroppene som nyter hverandre, se om du kan huske hva som skjedde der og da når du skar grimaser og bare kom, igjen og igjen… den følelsen.

 

Foto: Flickr/  Dones en Xarxaparfati

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norsk natur krever det beste utstyret

Om det er jobb eller fritid, om du er til fjells, langs kysten, på vannet eller i urbane strøk. Den...

Jeg elsker deg og jeg trenger deg så inderlig …

Uansett hvordan du bruker å uttrykke deg, si de viktigste ordene du kan si, så ofte du kan uten at...

Lukk