Fire jenter skal bli til tre, fire gutter er fortsatt igjen da Farmen 2012 går inn i sin mest dramatiske periode så langt. Den siste tvekampen sender en jente ut like før finale-uka.

Hvem Lill-Grethe velger som andrekjempe blir veldig spennende da vinneren er sikret å være med i finalen.

Norges mest populære reality-serie på TV går inn i sin åttende uke og vil få deltagerne til å begynne å tenke finale, og premie. Det er som kjent kun en vinner og kampen om tilværelsen går helt til en vinner skal kåres.

Deltagerne på gården er sultne og sliten, men vil gjøre alt de kan for å bli med helt til finalen. Premien vil tross alt forandre livet til den heldige vinneren med en premie på nær 1.3 millioner kroner.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fw0j2aajzyY[/youtube]

– Deltagerne er delt to forskjellige klikker. Med Joar som en outsider og upopulær storbonde.  Knut, Marianne og Farmen paret Endre og Ingvild er en klikk. I den andre er det Jon, Lill Grethe og Ragnhild som holder mest sammen.

Siden Lill Grethe kom inn som en utfordrer valgte Joar som storbonde- nykommeren som førstekjempe. Et meget lite klokt taktisk valg. Joar burde selvsagt latt to andre gutter kjempet seg i mellom for å sikre seg selv mot en finale.

– Hvem som vinner Farmen 2012 er fortsatt åpent, men deltageren har nok hatt en opplevelse de vil ta med seg tilbake til nåtiden da de kommer tilbake fra den vakre gården i Valdres.

Hvem er din favoritt og hvorfor?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Marit Bjørgen Muskelbunten som vinner og vinner

Marit Bjørgen er Norges mest populære idrettsutøver. Hun vinner på bestilling og er best i verden på ski. Hun er...

Bare de som tør å satse kan kjenne på spenningen ved å kunne vinne…

Noen mennesker går gjennom et langt og kjedelig vil uten å ta nevneverdig risiko. Alt de gjør blir kontrollert for...

Lukk