Joar skal ut i tvekamp og må velge mellom Endre og Knut. Det blir uansett et durabelig oppgjør der en av de største favorittene vil måtte forlate Farmen på verst tenkelig tidspunkt. Rett før finalen. 

– 6 deltagere skal være igjen da finale-uka går i gang, tre jenter er allerede klare. Ragnhild Marianne og Ingvild. Jon har vært storbonde og er dermed immun, Joar og Knut eller Endre forsvinner.

Gården i Valdres blir et stille og litt vemodig sted da mentor kommer og henter alle dyrene. Det skal heller ikke velges noen ny storbonde inn i finale uka. Alle står alene hver for seg.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1FHKKLpAGEE[/youtube]

– Nå er kampen for tilværelsen virkelig i gang. Nå må hver og en tenke på seg, også kjæresteparet Endre og Ingvild må kjempe mot hverandre i finalen. Om Endre vinner i en eventuell tvekamp mot Joar.

– Uansett hvilke oppgaver deltageren får i finalen så vil den som har fulgt med best i timen under oppholdet ha fordeler. Jon kan hest best, Joar kan mat, jentene kan alt håndverk, og snekring. Knut er kanskje en “underdog” som har fått en billig reise. Han har ikke vist mye av ferdigheter.

– Ragnhild og Marianne har vel også vært forholdsvis anonyme og ikke bevist noen form for steier-evne som en potensiell vinner bør ha. Jeg tror Ingvild kommer lengst av jentene. Hun virker som en tøff jentene, til tross for sine 19 år.

Allikevel kan det være nettopp Knut som vinner Farmen, om han ikke taper i den siste tvekampen mot Joar.

Hvem tror du vinner Farmen 2012?

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du kommer å angre på dine handlinger på julebordet!

Når alkoholen går inn går vettet ut er et kjent uttrykk. Du er kilde til dette uttrykket fordi du drikker deg så...

Lukk