Farmen 2012 er godt i gang og det er allerede en deltager mindre, da Ann Krisitin tapte tvekampen  og da er det færre til å fordele oppgaver på.

De har litt mat, men snekkeren Tov Gunnar Trahaug Sollid, meker mangelen på mat og snus best.

Tidligere denne uken viste 31-åringen fra Telemark tegn på at han slet med tilværelsen på gården. Under et måltid stormet Tov fra bordet da han oppdaget at ingen klarte å holde fyr i ovnen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k2lgy4DzoeE[/youtube]

Snekkeren er en arbeidskar av rang, og det vil være et stort tap for hele gruppa om de mister mr. Handy Man så tidlig i konkurransen.

Konservative Andreas vil igjen bli samtale evne da han vil vise nye sider av seg selv i de kommende episoder av Norges mest populære reality serie.

Husk at vinneren av Farmen kan være en av de som kommer inn senene i serien. Det er alltid en eller fler som får muligheten til å kjempe seg inn på Farmen- gården.

I år kan det like godt være den personen som vinner Farmen, til tross for å ha en lengre og mer kronglete vei å gå.

Kampen om tilværelsen blir tøffere og tøffere for hver dag som går. Til slutt skal det stå igjen bare en vinner som får både bil og hytte. En premie som kan vare livet ut.

Se TV2 KL 2140. Mandag, onsdag og søndag helt fram til jul.

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SVERIGE med tidenes opphenting mot Tyskland!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bDQtqP04eJ4[/youtube] Magiske minutter i München. Tyskland går til pause med 4-0 ledelse og har tre viktige VM poeng i lomma....

Netflix vil revolusjonere din TV hverdag- snart i Norge!

Uansett hvilke kanal-pakke du har valgt så kan du velge å vrake mellom et rikelig tilbud TV program. Om kort...

Lukk