Endelig begynner Norges mest populære reality-serie igjen, til stor glede for de aller fleste. Til stor fortvilelse for de som ikke kan fordra intriger, forelskelse, drama og spenning, i en ramme som kunne ha vært for et hundre år tilbake i tid. 

– Gården som skal være scene for «Kampen om Tilværelsen» i år er vakre Nordre Landmark i Valdres. Ingen telefon, data, strøm eller mulighet for å bestille junk-food.

– Her er det den som spiller spillet best, som klarer å overleve uke etter uke, som ikke har skrupler for å dolke sine allierte i ryggen og som lyver alle opp i ansiktet uten å vise anger, som til slutt står igjen som seierherre.

 

 Foto: Odd Steinar Tøllefsen / TV 2 med godkjennelse fra GGG

Det er et tøft, kynisk og vanskelig spill.

Den som er kommet på Farmen for å kose med dyrene kan komme langt, men må kunne spillets regler ut og inn, både de skrevne og de uskrevne. Syv kvinner og syv menn skal delta denne sesongen.

– Farmen på TV2 har i mange år vist oss dramatiske duller mann mot mann, kvinne mot kvinne, forelskelser, brann, krangling, kalve fødsler og død. Foruten tvekampene så var det kanskje akkurat slik livet artet seg for  våre forfedre i 1912.

Vil intrigene starte med det samme eller er det en harmonisk og rolig gruppe mennesker som skal kjempe om hytte og bil denne gang?

Dette er åttende sesong av TV-serien, og Gaute Grøtta Grav er programleder også i år. Farmen 2012 vil gå på TV2 mandager, onsdager og lørdager i løpet av høsten i år.

For å bli kjent med alle fjorten deltagerne så kan du lese mer her.

Kilde: TV2.no

Følg også Farmen på Facebook!

 

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fantaserer du om å bli voldtatt? I så fall er du ikke alene…

Sexolog Kristin Spitznogle skriver i sin bok "Hemmelige Rom" om norske kvinners hemmelige, våte, seksuelle fantasier. Der går det vilt...

Krim-historier har fascinert forfattere over hele verden- snart kommer marerittet fra 22. juli

Vi kjenner alle til de svært brutale mordene i Jo Nesbø´s bøker om antihelten og politimannen Harry Hole. I "Panserhjerte"...

Lukk