I følge TV2 så skal to av de gjenværende mannlige deltagerne i Farmen 2013 ha kjent hverandre fra før. Det er ingenting som står skrevet i noe regelverk at det ikke er lov på noen måte, men sjansen for det er forsvinnende liten i utgangspunktet. 

Derfor var overraskelsen stor da de to deltagerne gikk på hverandre i heisen på et hotell rett før de skulle til gården. Den sittende storbonden, Magnus Røberg (24) og Jarle Tangerås (25) har spilt fotball sammen gjennom mange år og bor ikke mer enn en times biltur fra hverandre i samme distrikt.

Det tilspisser seg veldig på Farmen da det nå går fra seks til fem deltagere når de går inn i finaleuka.

Berli Gård årets Farmen Foto:  TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

Lasse ble til sin store overraskelse valgt som førstekjempe. Han trodde han hadde en avtale med storbonden om at det var kvinnene på gården som skulle stemmes ut, slik at de gjenværende gutta kunne gjøre opp seg i mellom i finaleuka. Slik gikk det ikke.

Lasse sitter med tre kniver etter å ha vært storbonde like mange ganger med vellykket ukesoppdrag. Da er det naturlig å bli valgt som førstekjempe fordi han blir ansett som den største utfordreren av alle i en eventuell finale.

Kampen om tilværelsen start for alvor nå.

Den siste deltageren som må reise hjem, reiser på verst mulig tidspunkt. Rett før fem deltagere skal kjempe om bil og hytte. Lasse har tidligere gitt klar beskjed til den storkjefta nordlendingen Frode Fagermo at han ville komme til å spare kompisen Jarle, og heller velge en av de andre gutta som han anser som sin største konkurrenter.

 Kampen om tilværelsen utkjempet seg mellom to kvinner og tre menn, vanskelige konkurranser, spørsmål og fysiske tester står mellom deltagerne og en premier som er verdt mer enn en million kroner.

Farmen ser du søndag, mandag og tirsdag på TV2.

 

Kilde tv2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva gjør julen din perfekt?

Alle elsker å få julegaver, men kan det være andre ting som gjør julen helt perfekt for deg? Bor du...

Nora Mørk kan skyte Norge til VM- gull!

Nora Mørk (22) var en ung og lovende håndballspiller som spilte for Bækkelaget i ungdomstiden, hun hadde alle forutsetninger for...

Lukk