Norges ubestridte vinner blant alle reality-serier må være Farmen på TV2. Nå skal jubileumssesongen snart i gang, kanskje det er din tur til å stikke av med ny bil og en lekker hytte? Da bør du sende inn søknad før 15. april.

– Har du ca 10 uker til overs sommeren og høsten 2014, kan du vel like godt kaste deg ut i det. Send inn noen vell-valgte ord om deg selv og fortell hvorfor TV2 og produksjonsselskapet Strix, skal velge nettopp deg som en av 14 deltagere til 10 års jubileumssesongen av Farmen.

Tidligere har antall søkere vært mellom 5000 og 6000 personer. Det er all grunn til å tro det blir minst like mange søkere i år. Skal du skille deg ut i mengden bør du være riktig så kreativ og by på deg selv med hud og hår, for å bli lagt merke til blant veldig mange andre.

– Farmen er Norges mest populære reality-serie. Neste år er det 10 årsjubileum og det vil bli en ny og spennende jubileumssesong på en ny gård, der 14 deltagere (forpaktere) skal  forsøke å leve slik livet var i Norge i 1914. Med alle de utfordringer og vanskeligheter det var for de som drev med gårdsdrift for hundre år siden.

Du har tenkt tanke en rekke ganger, hva kunne du ha klart å bidra med på Farmen? Kampen om tilværelsen hundre år tilbake i tid fortsetter også neste år. Nå er det din tur til å delta. Dette er din sjanse, du kommer aldri til å angre på å sende den søknaden.

Den eneste forutsetningen for å delta er at du er fylt 18 år innen opptakene tar til. Har du en kjæreste, onkel eller en tante, søster eller bror, mor eller far, eller en tvilling du gjerne skulle deltatt på Farmen sammen med, oppfordres dere spesielt til å søke. Personer med en eller annen relasjon vil bli foretrukket ifølge Strix.

Årets Farmen-gård vil ligge på Vestlandet, mellom Ålesund og Stavanger eller kanskje i Hardanger med frukt- og bær-produksjon som et av mange viktige oppdrag. Personer under 30 år er i et betydelig flertall også i år, derfor oppfordres personer over 30 år også å søke.

Fjorårets vinner var politimannen Morten Heggdal (45) fra Namsos, han gav den splitter nye bilen til kona og lot henne også få halve hytta. Hvem skal ha bilen og hytta om du vinner i Farmen 2014?

Har du spørsmål rundt din søknad eller om Farmen-deltagelser generelt kan du skrive til til Strix på denne epost-adressen: farmen2014@strix.no

Send inn ditt Søknadsskjema før 15. april, det vil kunne bli litt livs største eventyr om du blir plukket ut. Programleder for den tiende sesongen av den mest populære reality-serien er selvsagt Norges Farmen-general, Gaute Grøtta Grav (34).

 

Kilde og foto: TV2.no

Vargas

Tags: Farmen 2014, Gaute Grøtta Grav, søknadsskjema

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilke fetisjer tenner deg?

Damer i uniform, menn i MC-jakke og trange jeans, kvinner med det trange skjørtet og den litt for trange blusen...

Chelsea vinner Premier League!

José Mourinho gikk på en overraskende smell borte mot Aston Villa nylig, men vil ikke tape nevneverdig mange kamper til....

Lukk