TV2 og Strix som produserer Farmen for TV-selskapet, søkte tidligere i sommer etter kvinner med selvtillit, mot og et humør som ikke lå tilbake fra noen andre. Det har de åpenbart lykkes med. Nå er alle de 14 deltagerne plukket ut.

Snart vil du få vite hvem det er som får sloss om hytte og bil til en verdi av mer enn 1,4 millioner kroner.

– Årets sesong av Farmen er den tienden i rekken, en sesong som ifølge TV2.no skal bli den mest spektakulære, spennende og krevende noen gang. Gaute Grøtta Grav er selvsagt programleder også for jubileumssesongen. Den markeres med noen få endringer som det kan være verdt å merke seg.

Når en førstekjempe velger en andrekjempe, vil disse få langt mer oppmerksomhet enn i tidligere Farmen. I følge Gaute skal søndagens program få mer sendetid, den gis til de to kjempene, hvordan deres tid på gården har vært- og hvorfor det til slutt ble nettopp disse to som måtte ut i strid med hverandre.

Når det går mot tvekamp, er allerede Farmen-eventyret over for en av de to kjempene.

FARMEN GÅRDEN 2014Li Gård i Stange Kommune i Hamar er Farmengården 2014

Er du den neste vinneren av Farmen? I så fall skal du være kynisk, smart, klok, taktisk, samtidig som du skal ha flere venner enn fiender på gården. Går du knallhardt ut og skal styre alt fra dag én, vil du være den første som reiser hjem også. Farmen er utvilsomt et spill, et psykologisk spill der kun den som vet å få gode støttespillere har en sjanse.

Man skal være glad i dyra på gården for å klare å bry seg fra morgen til kveld i ti uker, de som ikke er engasjert i de arbeidsoppgavene man får på en gård- satt hundre år tilbake i tid, vil før eller senere bli gjennomskuet og sendt hjem. Det er slett ikke noe hvilehjem å drive en gård, det kan det være flere av deltagerne som får merke i løpet av den tiden de får på Farmen-gården i Hamar.

– Velger du å kjøre en ego-tripp der alt styres av deg selv og din vilje har du ingen sjanse. Bare så på alle tidligere vinnere- de var blant de mest sosiale, samtidig som de ikke stakk seg ut for mye, men hadde en liten klikk de kunne stole på. Even og Vigdis Nashoug er årets mentorpar, de kommer i fra Nahoug-gård i Hamar.

Torsdag 31. juli starter opptakene på Li Gård i Hamar, det vil bli tårer, tenners gnissel, krangling, forelskelse, sinne, forargelse, baksnakking, vennskap, dramatikk, og fantastisk underholdning for alle oss som bare skal se på fra sidelinjen.

Strix og TV2 kan Farmen og vet hva som skal til for å skape blest om serien. I år er det flere forskjellige personligheter, familierelasjoner og motsetninger som ikke går sammen. Det blir bra TV.

Her er alle vinnerne i Farmen som alle er vist på TV2 siden Gaute Grøtta Grav vant første gang, det var  i 2001.

  • Gaute Grøtta Grav 2001
  • Bjørn Tore Bekkeli 2003 (Vant også Robinson i 2013)
  • Snorre A. Rotbæk 2004
  • Mikkel Iska Eira 2007
  • Silje Hvarnes 2008
  • Leif Birger Mækinen 2010
  • Tommy Rodahl 2011
  • Ingvild Skare Thygesen 2012
  • Morten Heggdal 2013
  • 2014?

Se klipp fra TV2s fremste reality serie sin egen jubileums sesong fra Li-gård her.

 

Foto: TV2.no/Underholdningsavdelingen

Kilde: TV2.no/ Wikipedia.org

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Savner du en kjæreste?

Savner du en kjæreste? Hvorfor har du ingen kjæreste du som er så flott? Vil du kanskje aller helst være...

Lukk