TV2 og produksjonsselskapet Strix søker etter tøffe damer, damer som tør å si ifra og som tør å være seg selv på godt og vondt. Det nærmer seg jubileumssesong, i midten av juli starter innspillingene på Farmengården for 2014, det er Li Gård som ligger på Tangen i Stange kommune. 

Gaute Grøtta Grav  (35) skal være programleder for det som er Norges mest populære reality-serie. Via TV2 etterlyser nå den populære programlederen kvinner over 30 år som oppfordres til å sende inn en søknad for å oppleve sitt livs største eventyr.

Premien er som tidligere sesonger, en bil og en hytte til en samlet verdi på mer enn 1.3 millioner kroner.

– Premien i seg selv bør ikke være den eneste motivasjonen for at du skal sende inn en søknad allerede i dag. Du vet ikke hva du går til, du skal klare deg uten de vanligste hjelpemidlene du ikke engang tenker over at du har tilgjengelig. Du skal sove på rom med flere andre du ikke kjenner, du skal være sliten og sulten i 10 uker, du skal lukte stramt og jobbe hardt med mat, verktøy og dyrehold i mange timer hver eneste dag.

Nettopp slik de gjorde det i Norge for hundre år siden i 1914. Det bør være din motivasjon.

FARMEN GÅRDEN 2014

Li Gård i Stange Kommune er Farmengården 2014

 

– Har du konkurranseinstinktet i orden, har du taktikken inne, og vet å få gode nok venner du kan stole på itillegg til å forstå spillets gang, både de skrevne og uskrevne reglene, uten å selv bli lurt? Da bør du søke nå, men du bør være rask. Utvelgelsen på hvilke deltagere som skal få bo på Li gård utenfor Hamar blir tatt i medio juli.

Skrive en mail til Strix, legg ved et par bilder og fortell hvorfor nettopp du er en verdig deltager til 10 års jubileumssesongen av Farmen. Eller du kan bruke søknadsskjema nederst i dette innlegget.

– Er du kvinne med stål i ben og armer, eller ei jente som vet hva du vil og sier i fra når behovet er der, så vil du bli foretrukket foran andre.

«Vi skulle gjerne hatt et litt bedre utvalg av damer som har bein i nesa. En som tør å si i fra i en diskusjon, har vanskelig for å holde munn og alltid sier sin mening. Kvinner over 30 år, som har levd litt og har styrke i dét, hadde vært flott å få tak i,» forteller Gaute til TV2.

– I følge Gaute er Li Gård et idyllisk sted litt forskjellig fra tidligere Farmen-sesonger, hovedhuset er mer et kråkeslott, men like fullt et vakkert og romantisk sted deltagerne vil trives med og bo på. Det er all grunn til å tro at det blir noen dramatiske episoder i år som tidligere. Kanskje vil det oppstå varme følelser blant flere av deltagerne. 

Det skal ikke så mye til når man bor og lever så tett som på Farmen over lang tid.

– Dyr har blitt født, dyr har blitt syke og dyr har død, konflikter og konspirasjoner itillegg til krevende gårdsdrift er en del av hverdagen om man er deltager på Farmen, så også i år. Mennesker har møtt hverandre til evig vennskap, noen har valgt å reise hjem tidlig, andre gråter sine modige tårer for å måtte reise.

Kim Alexander Melland-Orerød i produksjonsselskapet Strix, forteller til TV2  at det nok en gang dreier seg om mellom 5000 og 6000 deltagere til jubileumssesongen for Farmen. Da tar det tid å finne de riktige grupperingene som passer og ikke passer for å kunne gi god underholdning.

Derfor velger TV2 og Strix å anmode kvinner som har litt livserfaring og som har selvtillit og personlighet til å ta de tøffeste debattene, om å søke. Skal du få muligheten til å oppleve en av de mest minnerik reisene i ditt liv, bør du søke nå!

Hvem disse 14 deltagerne er; får du selvsagt først vite på vargas12.com. Både deltagere og TV-seere vil bli overrasket i løpet av sesongen.

HER ER SØKNADSSKJEMA!

 

 

Foto: TV2/Underholdningsavdelingen

Kilde: TV2

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Cristiano Ronaldo med et større ego enn Kølnerdomen

https://www.youtube.com/watch?v=Gh9Y-FMz7o0 Kølnerdomen, et gigantisk byggverk det tok 600 år å bygge, en romersk-katolsk katedral som er en av Tysklands store...

Bygg opp din selvtillit!

Mental trening som gir deg den indre ro kan gjøre underverker for deg senere i livet. Klarer du i tillegg...

Lukk