Går du med en drøm om å få lov til oppleve gårds-livet slik det fortonet seg for hundre år siden? Kan du være den TV2 og produksjonsselskapet Strix leter etter, den som er villig til å gå langt for å lage overskrifter, krangel, intriger, men også være i stand til å vinne Farmen 2015, bør du søke allerede nå. 

Her er søknadsskjema!

Er du tøff i trynet, mener du har noe å gjøre på en gård, om du mener du kan klare spillet, klare deg uten PC, mobil og familien din i 10 uker- kan Farmen være noe for deg.

last ned (6)

TV2 har hatt eventyrlig suksess og enorme seertall denne sesongen, mest fordi mange har engasjert seg i de sterke personlighetene som har vært med som deltagere i år. Både kvinner, men aller mest voksne menn har gått i tottene på hverandre i nesten hver eneste episode. Fargeklatten Frank er kanskje den som i utgangspunktet bør få størstedelen av æren for den enorme suksessen. 

– Frank gjorde minst mulig og lagde trøbbel for de aller fleste, han måtte til slutt reise hjem fordi han møtte Finn Olav i kunnskap, det ble en jevn, men rettferdig seier til trønderen. Finn Olav, er for mange den moralske vinneren fordi han vant flest tvekamper og jobbet absolutt mest av alle på gården.

Helt siden starten har det i år vært store overskrifter rundt mange deltageres oppførsel på Li gård, der Farmen ble spilt inn i sommer. Norges utskjelte nye riksklyse, Farmen-Olav er selvsagt favoritt mot Magnhild og unge Charlotte, men det er kloke damer som har vunnet tidligere. Charlotte er i finalen mot absolutt alle odds, kan hun vinne hele dritten?

Selvsagt kan hun det.

Nå er finalen endelig her og det er kun tre deltagere igjen. Olav, Magnhild og Charlotte.

Sjansen for at det er andre enn selveste Farmen-general Gaute Grøtta Grav som er programleder neste sesong, er forsvinnende liten.

Hvem tror du vinner Farmen 2014?

Vår stemme går til Charlotte!

 

Foto: TV2.no

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ikke prøv så hardt- bare vær deg selv, vær ekte

https://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8 Hva andre mener om deg betyr kanskje noe, men hva du synes om deg selv er faktisk aller viktigst....

Solskjær til Wolves?

Da Wolves rykket ned fra Premier League, for så å rykke ned enda en divisjon til League One fra Championship...

Lukk