Ifølge TV2.no er det bestemt at årets Farmen-sesong, den ellevte i rekken, skal sendes fra Lions Kafé i de dype skoger på Eidsvoll. Er du en av de 14 deltagerne og har allergi av noen slag – kan det bli en påkjenning du sent vil glemme. 

Årets Farmen går nemlig i tykkeste skauen – midt i Romerike, helt nord i Akershus-fylke. Korn, mygg, flått og hoggorm så langt øyet rekker.

Hytta, huset, kafeen eller Farmen – alt etter hvem man spør, ligger Løntjernbråten, for den som er lokalt forankret. Nærmere bestemt ved Øvre Holsjøen.

Det røde huset i skogen eies av Eidsvoll Allmenning og brukes ifølge TV2.no av Lions aktive skiforening.

Foto: TV2 underholdning

Farmen har steget i popularitet i de seneste årene, og det forventes at seertallene vil holde seg stabilt høyt også i kommende sesong. Søknadsfristen gikk ut 15. april. Mer enn 6000 nordmenn ønsket å bli med som deltager i en reality-serie som tar deg hundre år tilbake i tid.

Noen er som født inn i oppgaven, andre burde aldri engang ha reist hjemmefra.

Fortsatt i følge TV2.no, er det en knallhard kamp mellom de tre hundre siste søkerne som er silt ut av alle de tusenvis som ønsket å være med i kampen om tilværelsen, bil, hytte og massiv mediaomtale og en periode som mega-kjendis på TV2. Til slutt skal det stå igjen 14 kvinner og menn som skal gjøre opp om den gjeve premien.

Som alle vet, skal det kun stå igjen en vinner til slutt. Som vinner alt.

 Produksjonsselskapet Strix og TV2 har en vrien oppgave i å finne personlighetene som kan gi bra underholdning, flere ganger i uka, i ti uker gjennom helle høsten 2015, og nesten helt fram til jul. I fjor var det utelukkende suksess.

Riksklysa og varaordføreren Olav, gjorde sin oppgave på strålende vis – en oppførsel TV2 så gjerne ønsker å se gjenta seg blant de neste deltagerne som skal by på seg selv, døgnet rundt, tett på tretten andre deltagere. Helten som bare nesten nådde finalen – Finn Olva, fikk sin egen Facebook-side med flere tusen medlemmer.

Farmen er som TV3s flaggskip, “Paradise Hotel”, det skapes et helvetes engasjement blant seerne, til TV2s store glede.

Som seg hør og bør i en kvalitets-reality som Farmen; hører en dyktig programleder til, en som syr det hele sammen – til seernes beste. Hvem andre enn selveste Gaute Grøtta Grav kan gjøre jobben i Farmen bedre? Vi bare spør.

For å få kafeen så lik en gård fra 1915 som mulig, vil flere tusen arbeidstimer legges ned, et arbeide som vil få en prislapp på mellom 30 og 35 millioner kroner ifølge Grøtta Grav. Hva gjør vel det når nær en million nordmenn benker seg foran hvert hovedprogram hver søndag f.o.m medio august?

På TV2.no og på vargas12.com, vil du snart bli kjent med alle de 14 deltagerne som er med i kampen fra start. Kampen for tilværelsen vil bli tøffere, vanskeligere og mer innbringende enn noen gang!

Hadde du taklet spillet, intrigene, kranglingen, matmangelen, dyreholdet, ukes-oppdragene, de harde sengene, de andre deltagernes mangel på oppførsel og forståelse – i tillegg til savnet fra de aller nærmeste hjemme?

I så fall burde du ha søkt!

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kate og William- foreldre til en datter, Diana er navnet!

Kronprinsesse Kate Middleton og Prins William har endelig fått sitt største ønske innfridd. De ble lørdag 2.mai - foreldre til...

Lukk