Farmen 2015 – slik skal de bo! Det røde huset i skogen eies av Eidsvoll Allmenning og brukes ifølge TV2.no av Lions aktive skiforening, og er pusset opp for betydelige beløp. 

Årets Farmen går nemlig i tykkeste skauen – midt i Romerike, helt nord i Akershus-fylke. Korn, mygg, flått og hoggorm så langt øyet rekker.

Hytta, huset, kafeen eller Farmen – alt etter hvem man spør, ligger Løntjernbråten, for den som er lokalt forankret. Nærmere bestemt ved Øvre Holsjøen.

Via denne linken, fra TV2.no, kan du se en video hvordan de fjorten deltagerne Strix og TV2 har valgt ut til å underholde deg, og alle andre som elsker Norges beste reality-serie – skal bo.

TV2 bruker masse tid og ressurser til å gjøre Farmen så lik en farm, slik den kunne ha sett ut for hundre år tilbake – i 1915.

Resultatet kan du se via linken i dette innlegget, og til fulle på TV2, i løpet av høsten, og ti uker framover.

Farmen 2015 – slik skal de bo!

Farmen 2015 – slik skal de bo!

Farmen 2015 vil bli minst like spennende, og omtalt som de foregående. Utvelgelsen av de som skal bo på gården i til sammen ti uker er gjort. De må tørre å by på seg selv og leve tett sammen – med lite mat og hardt arbeide og allikevel samarbeide, for å nå arbeidsoppdragene fra uke til uke.

Situasjonene fra forrige sesong, med late Frank, og den utspekulerte vara-ordføreren Olav, som gjemte seletøyet til hesten, slik at storbonden, Finn Olav – ikke kunne makte å nå ukesoppdraget. Du husker det selvsagt?

De fjorten forpakterne skal jobbe sammen, men like mye konkurrere innbyrdes i kampen om tilværelsen. Helt til bare én, den siste deltageren står igjen som vinner – med bil og hytte som premier, en gang rett før julen 2015.

På Vargas12.com, som har skrevet en rekke innlegg om Farmen siden 2010, og på TV2.no, vil du snart få vite hvem de fjorten deltagerne er, og du får tilgang til søknadsskjema for neste sesong.

Farmen har det høyeste gjennomsnittstallet av alle TV-reality serier av alle, men nær 800.000 seere. Det er bare å glede seg til TV-høsten 2015.

Heldigvis, er det igjen dyktige Gaute Grøtta Grav som er programleder!

Kilde: TV2.no

Foto: TV2 Underholdning

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn passer ikke inn i kjernefamilien!

Menn passer ikke inn i kjernefamilien! En mann har ikke mye å gjøre som pappa, kjæreste og ektemann - i...

Lukk