14 deltagere skal sloss om den eneste plassen som vinner for Farmen. Norges mest populære reality-serie er snart tilbake. Hytte og bil er som vanlig premien, til en verdi av ca 1,2 millioner kroner. Mer enn 5000 har sendt søknader. Her er de utvalgte.

De fleste nordmenn kjenner konseptet. Syv kvinner og syv menn skal leve sammen som forpaktere på en gård, som om det var 1916, med alle de utfordringer det bringer med seg. Ingen kjenner hverandre, de skal jobbe og bo tett under krevende forhold.

I løpet av 2017 vil du kunne se kjendis-Farmen på TV2

Forskjellen fra tidligere år, hevder programleder Gaute Grøtta Grav, at matmanglene som tidligere sesonger har vært gjeldende. Ikke er noe problem denne gang. Alle deltagerne får så mye mat de ønsker gjennom hele perioden de er på gården.

Vinneren blir kåret etter ti lange uker.

images-15De 14 deltagerne for Farmen 2016 Foto: TV2 underholdning

Blant deltagerne finnes det en markedskonsulent, en sykepleier, en fengselsbetjent og en lærer – blant mange flere. Noen er gift, noen er single, noen er ikke single lengre når Farmen er ferdig, andre kommer til å angre på at de meldte seg på. Farmen har faktisk de aller fleste utfordringer man finner i dagliglivet – forskjellen er at de må makte å spille spillet, for å få være med videre.

Noen av deltagerne er med for å vinne, andre for opplevelsen, mens noen er med for å komme på TV. Flere av de som er med denne gang, innrømmer, nå når innspillingen er godt i gang, at de er med for å lage trøbbel for de andre. Det kan derfor være duket for mer drama enn vi har sett de siste sesongene.

I årets Farmen vil vi få den mest dramatiske noen gang. Fordi jakten på mat er ikke tema. Her få deltagerne andre ting å tenke på. TV2 og produksjonsselskapet Strix har en viss erfaring med å sette sammen en gruppe deltagere som byr på seg selv foran kamera. På godt og vondt. 14 helt forskjellige mennesker fra helt ulike steder i landet, skal være med i kampen om tilværelsen.

Årets gård ligger i Østfold. Nordre Kornsjø i Halden og Finnsvika gård er scene for begivenhetene.

Programleder for Farmen 2016 er Gaute Grøtta Grav. Sendingene starter tidlige i oktober.

Om du vil være med på Farmen? Fortvil ikke. Vargas12.com følger produksjonen for deg, og her vil du kunne finne nytt påmeldingsskjema så snart TV2 legger det ut, for å finne nye deltagere til neste sesong. Se gjennom deltagerne i linken over, og finn din favoritt – allerede nå.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik får du fin rumpe …

Slik får du fin rumpe. Om man skal tro på Norges mest omtalte reklamefilm i disse dager, så er det...

Singel? Skyld deg selv!

Singel? Skyld deg selv! Ingen som ikke ikke ønsker det, fortjener å være alene, ensom og singel. Å finne den...

Lukk