Hva du skriver om deg selv, hvordan du presenterer søknaden og hvordan du lykkes med å skille deg ut i mengden – blir helt avgjørende for om TV2 og Strix plukker din søknad framfor andres.

Nå har du sjansen, Farmen 2016 vil bli en realitet, det letes etter en ny destinasjon, en ny gård, et nytt sted å filme en ny sesong av Norges mest populære reality-serie. DU kan få delta, men da må du være kreativ og være villig til å by på deg selv. Du må være fylt 18 år i løpet av 2016, og du må kunne være borte fra venner, jobb og familie i opptil 11 uker i høst.

Filmingen tar til i slutten av august.

HER ER SØKNADSSKJEMA! 

last nedFoto: TV2 Underholdning Espen Solli

Velkommen!

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Husk at det er mange som søker, så vi anbefaler deg å lage en kort og enkel videopresentasjon som du kan legge ved søknaden. Denne kan du filme med mobilkamera.

Hvis du søker sammen med noen, må de fylle ut og sende inn en egen søknad.

Farmen spilles inn over 11 uker sommer/høst 2016.

Fristen for å sende inn søknad er 30. april 2016.

TV2

Skulle du være så dyktig og heldig, og være en av de 14 utvalgte, vil det selvsagt være et eventyr du sent vil glemme. Du kan risikere å få venner for livet, opplevelser du neppe får andre steder – og du kan vinne hytte og bil til en verdi av mer enn 1 million kroner.

Så hvilken type er du?

Du har sikkert sett på Farmen du også, slik mange hundre tusen andre nordmenn har gjort flere ganger per uke, når Farmen-sesongen er i gang. Hvem er vinneren? Yngre enn forventet kanskje de siste sesongene?

Kan det være smart å ligge lavt og ikke gjøre seg spesielt bemerket, eller er det lurt å markere seg som en sterk kandidat allerede fra første dag? Den som har evnen til å bli godt likt av alle, har utvilsomt en fordel på Farmen. Siden det er en konkurranse der det aller viktigste å bli igjen som sistemann, må man på et eller annet tidspunkt gjøre seg upopulær ved å dolke venner i ryggen.

Tåler din popularitet dette i så fall? Det er mange ting å tenke gjennom for å lykkes blant 13 andre deltagere. Å legge opp en taktikk kan være smart, etter all sannsynlighet endres denne uansett underveis. Du må tørre å lyve, og du bør være forberedt på å bli lurt selv.

Er du en player, har en viss fysikk, taktisk klok, har lett for å få venner og kan å snakke for deg. Da kan det hende du er den første som ryker ut av Farmen. Men, det kan hende disse egenskapene får deg gjennom hele oppholdet uten å bli stemt ut også. Det er både tilfeldigheter og hvilke type deltagere som blir plukket ut og hvordan disse står til deg og din personlighet som blir avgjørende. Her er en oversikt over alle vinnerne, kun 3 kvinner av i alt 11 sesonger er selvsagt for dårlig. Nå må alle kvinner med trua på seg selv, søke seg til Farmen 2016, for å rette på den labre statistikken.

 

 

 

 

 

Sesong År Gård Kommune Fylke Programleder Vinner
1 2001 Rime gård Flå Buskerud Sarah Natasha Melbye Gaute Grøtta Grav
2 2003 Horsevika Bjarkøy Troms Frithjof Wilborn Bjørn Tore Bekkeli
3 2004 Haukåsen gård Sogndal Sogn og Fjordane Gaute Grøtta Grav Snorre A. Rotbæk
4 2007 Fredheim gård Søgne Vest-Agder Mikkel Isak Eira
5 2008 Bøensætre Aremark Østfold Silje Hvarnes
6 2010 Tranø gård Bjugn Sør-Trøndelag Leif Birger Mækinen
7 2011 Storøy gård Bamble Telemark Tommy Rodahl
8 2012 Nordre Landmark Sør-Aurdal Oppland Ingvild Skare Thygesen
9 2013 Berli gård Grimstad Aust-Agder Morten Heggdal
10 2014 Li Gård Stange Hedmark Magnhild Vik
11 2015 Løntjernbråten gård Eidsvoll Akershus Eilev Bjerkerud

Ikke nøl. Søk i dag, og få oppleve en fantastisk og eventyrlig du sent vil glemme. Om du ikke vinner, kan oppholde i en av Norges mest populære TV-realityserier være verdt å oppleve.Søknadsfristen er 30. april 2016.Lykke til!

 

Kilde: Wikipedia.org

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ski-jentene bør lære av Northug – kjedelige og forutsigbare

Har du hørt et intervju med norske ski-jenter? Du vet hva de skal si på forhånd, det høres ut som...

Lukk