Farmen-Lasse, Norges nye riksklyse trodde alle, da Lasse skulle lage problemer fra første dag han kom til Halden kommune og Finnsvika-gård.  Så langt har ikke Herr Bergseter gjort noe annet enn uskyldige hyss, uten at det har gjort ham spesielt upopulær.

Han stjeler mat, stemmer ut deltagere ut i fra taktikk og sier selv han skal vinne hele dritten, både bil og hytte. Tror du Lasse vinner Farmen 2016? Eller har du en annen favoritt? Er det ikke egentlig på tide en kvinne vinner Farmen nå? Stem her:

[poll id=»37″]

Les også: Kjendis-Farmen kommer i 2017! 

Snart kan du selv melde deg på Farmen 2017, påmeldingsskjema finner du her på Vargas12.com. Kanskje kan du bli neste års vinner av Norges mest populære reality-serie? I så fall kan du bli millionær gjennom fantastiske premier som hytte og bil.

images-15

 Foto: TV2 Underholdning

https://www.youtube.com/watch?v=AMicDwY3dNE

 

Søndag vil den fjerde deltageren forlate gården, og det vil være ti forpaktere, ti slitne og sultne deltagere igjen, hvor én står igjen som vinner av bil og hytte til en verdi av mer enn 1,3 millioner kroner.

Det er Stine Hartman, som er valgt som førstekjempe av storbonden Oddvar Jenssen; det er med andre ord duket for jente-tvekamp. Og en jente vil dermed måtte forlate gården etter å ha tapt denne tvekampen. De som er igjen på gården, er da likt i kjønnsfordeling, fem kvinner og fem menn.

Sjansene er store for at det blir en kvinne/jente som storbonde neste uke – fordi det er en kvinne som må reise hjem. Ikke nødvendigvis, men sannsynlig. Deltagerne er livredde for Lasse, som bjeffer så snart det er noe som går i mot hans vilje. I tillegg er det utvilsomt Lasse som spiller spillet best, fram til nå. Han kan bli valgt som førstekjempe igjen, på grunn av sin noe brautende stil.

Hvordan godeste Lasse Bergseter reagerer når det kommer fremmede til gards, og truer hans lederrolle, får vi se når fire nye utfordrere snart entrer Finnsvika. Produsentene har selvsagt gjort noen overraskelsesmoment, for at spenningen skal holdes helt fram til medio desember, når det skal avgjøres hvem som står igjen som vinner av kampen om tilværelsen.

Farmen 2016 ser du på TV2 hver mandag, onsdag og søndag fra kl 21:40. Programleder er Gaute Grøtta Grav.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SEX – Erika Berger: «Ja, takk – begge deler»

SEX - Erika Berger: "Ja, takk – begge deler". I Krim-trilogien "Millenium" av selveste, Stieg Larsson, kommer det fram i...

Kjæresten skal sove over …

Som foreldre til tenåringer, vil man svare og gi råd etter beste evne. Ofte uten å tenke over egne erfaringer,...

Lukk