Ifølge TV2, skal årets Farmen sesong være blant de mest kontroversielle på mange år. Årets riksklyse, som skal forøke å lage et lite helvete for de ander deltagerne, er Lasse Bergseter (48) Herved døpt Farmen-Lasse. 

Farmen-Lasse er fra Barkåker i Stokke kommune i Vestfold, han er formann (selvsagt, skulle bare mangle). Hos rivningsentrepenøren Kjeldaas AS. Og han har selv påberopt seg ansvaret for å lage trøbbel fra første stund.

Her kan du hilse på alle deltagerne i Farmen 2016

Farmen-Lasse har lovet å sabotere oppdrag, han har ingen planer om å hjelpe de hardeste konkurrentene med ukesoppdraget, slik at «storbonden» vil få en kniv i premie, som kan gagne denne i finalen. Lasse har på forhånd sagt at han også planer om å stjele mat på gården, som i år er i Halden kommune i Østfold.

farmen1

images-16 Foto TV2 Underholdning

Ifølge programleder Gaute Grøtta Grav er årets deltakere en av de beste gjengene som har vært på mange sesonger.

Gaute Grøtta Grav – Farmen general

Om det er Lasse, eller andre deltagere som gjør Gaute så fornøyd med årets deltagere, må vi nesten vente å se. Nå braker det endelig løs med tidenes mest populære reality-serie på norsk TV. Farmen 2016, er nemlig sesong nummer

Farmen-gården måtte få et ansiktsløft, før den kunne brukes til TV-sendingen. I følge TV2 kostet oppussingen flere millioner kroner. Der blant annet låven er bygd fra grunnen av. Mer enn hundre personer har vært med på prosjektet. Se klippet her.

Den idylliske gården, Finnsvika, ligger ikke langt unna svenskegrensa, ved Kornsjø utenfor Halden. Her skal 14 deltakere, også kalt forpaktere, leve, jobbe, konkurrere og bo i 11 uker. Helt til en vinner står igjen alene. Kampen om tilværelsen er i gang.

Noen er med for å få venner, andre for å oppleve sitt livs drøm, noen for å få være på TV eller bo sammen med dyr og stelle disse, som om det var 1916 – andre er med for å vinne.

Forrige sesong var det populære Eilev Bjerkerud, best kjent som Farmen Eilev, og som har vært med i årets sesong av «Skal vi Danse» på samme kanal – som vant Farmen og stakk dermed av med hytte og bil, til en verdi av 1,3 millioner korner. Det er samme premie også denne sesongen.

Premiere på Farmen 2016 ser du på tv kl 21:40, mandag 3. oktober.

 

Vargas

Tags: 14 deltagere, Eilev Bjerkerud, Farmen 2016, Finnsvika, forpaktere, Gaute Grøtta Grav, Gården, Halden, Lasse Bergseter, TV2

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Discovery sender Championship!

Championship skal fra og med lørdag 1. oktober sendes på TV. Discovery, som eiere Eurosport, viser samtlige 107 kamper som...

Premier League – hvem kan ta Manchester City?

Slik Pep Guardiola's menn har spilt siden seriestart, er det ikke sikkert denne sesongen av Premier League, blir så spennende...

Lukk