Farmen 2018 fra Finnskogen! Den 14. sesongen av Norge mest populære realityserie starter denne uken. Farmen spilles inn på myteomspunnede Finnskogen der tusser, troll og huldra bor.

Myter og mystikk er Finnskogens renome. Dette blir selvsagt brukt for alt det er verdt av produksjonsselskapet Strix og TV2. 

Lest? Charter-Svein inn på Farmen!

Heldigvis er det Farmen-general, Gaute Grøtta Grav (39) som styrer det populære programmet i havn, men der stopper også alle likheter med tidligere Farmen-sesonger. Skal vi tro annonseringen og omtalen om årets Farmen-sesong som kommer til høsten, blir det like mye fokus på stedet – som det blir rundt den enkelte deltager.

Farmen 2018 fra Finnskogen!

Skogfinnene på Finnskogen er en folkegruppe som innvandret til Sverige og Norge på 1500- og 1600-tallet, og de tok med seg en egen kultur preget av overnaturlige vesener, ritualer og kontakt med åndeverden

TV2.no

Farmen 2018 blir mer underholdene og langt mer spennende enn tidligere. Følg med!

Farmen 2018 fra Finnskogen!
Her skal de 14 forpakteren bo Foto: Alex Iversen/TV 2

Det er Gjedtjernet gård, utenfor Kirkenær i Grue kommune, som er åsted for begivenhetene.  Nedgravde barnelik, en hengt mann i skogen, eller en ukjent kvinne funnet druknet i vannet ikke langt fra gården. Her kan alt skje, mytene svirrer, noe er sant annet er oppdiktet vrøvl. Du som er glad i spenning får rene ‘Kinderegget’ i årets Farmen.

14 deltagere, best kjent som forpaktere, ofte syv kvinner og syv menn i forskjellig alder er klare til å delta. Vi lover å være første ute som vanlig, med å presentere deltagerne så snart TV2 lar oss få publisere navn, yrke og personalia.

Drittsekken, kverulanten, snekkeren, kokken, den blonde, bonden, vinneren, taperen, den urbane, spilleren, jokeren og ‘paret’. Vi kjenner dem fra før, for de har sin plass i det store spillet, hver og én av de 14 forpakteren. Noen ganger framstilt av produksjonen, men ofte stemmer beskrivelsene godt allerede fra start.

Noen skal være storbonde, noen skal reise hjem etter én uke, noen kan bli forelsket og det vil bli konflikter, krangling, klikker, bestevenner og fiender denne gang også. Strix og TV2 jobber nemlig med å plukke ut deltagere som “går godt” til hverandre. Motsetninger plukkes ut, for å skape debatt og god underholdning.

Setter man sammen denne miksen med de faktiske forhold på Finnskogen, blir dette utvilsomt spennende, og kanskje litt skummelt for noen. Farmen spilles inn over 11 uker, sommeren 2018, men sendes ikke før i november og desember på TV2.

Følger du med på Vargas12.com, vil vi presentere de 14 deltagerne om kort tid.

Se mer av Gjedtjernet gård i denne videosnutten.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest