Farmen 2018 – her er gården! Farmen kjendis er over, men fortvil ikke. TV2 er allerede klare til å ta i mot din søknad for den originale farmen, fri for kjendiser – gården heter Gjedtjernet, ligger i Hedemark, nærmere bestemt i Kirkenær i Grue Kommune. 

HER ER SØKNDADDSKJEMA! 

Den fjortende sesongen av Norges mest omtalte realityserie skal snart spilles inn på flotte Gjedtjernet gård, hvor du kan være blant de 14 deltagerne. søknadsfrist er 1. april 2018.

Noen mener det ble et antiklimaks at ikke noen av de største profilene ble med helt til finalen. Når det er sagt, er det første gang en utfordrer, som kommer inn etter alle andre deltagere, som vinner Farmen.

Farmen 2018 – her er gården!

Farmen 2018 - her er gården!
Den nye Farmen gården Foto: TV2.no

Skal du være så heldig å få være med på ditt livs eventyr, bør du gjøre deg flid med din søknad, du bør ha en god plan på hvorfor nettopp du skal vinne hytte og bil, og du bør skille deg ut i mengden. Halve Norge ønsker å gjøre drøm til virkelighet. Mer enn 5000 søknader forventes å bli levert fra nå til leveringsfrist 1. april.

TV2.no avslører den nye Farmen-gården, helt bevisst dagen etter at Farmen kjendis hadde sin finalefest, der det ble kjent at Pål Anders Ullevålseter vant. Premien var en splitter ny Kia til en halv million kroner, en premie hans kone, Mette Solli skal få. I den spennende finalen sto Ullevålseter med bonden Inga Berit Lein.

For at potensielle Farmen-drømmere skal få lyst til å søke, må det det skje så raskt som mulig etter en finale, for da skriver også de aller største mediene om Farmen generelt, og kjendis utgaven spesielt.

Som vanlig er det produksjonsselskapet Strix som skal plukke ut deltagere i samarbeide med TV2, og programleder Gaute Grøtta Grav. Kvinner og menn i alle aldre, over 18 år kan delta. Innspillingen tar til sommeren 2018 og varer i 11 uker.

Har du spørsmål om produksjonen, om søknaden eller har andre spørsmål vedrørende neste sesong av Farmen, skriv til:

info@strix.no eller du kan ringe direkte til Strix på: 21 51 43 02 

 

Kilde: TV2

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
José Mourinho har privatsjåfør …

José Mourinho har privatsjåfør. Manchester United er blant de aller største fotball-lagene i verden, noen mener det aller største. I...

Hva betyr Valentines Day for deg?

Hva betyr Valentines Day for deg? Vi nordmenn har blitt tvunget til å ta amerikanske særegne datoer til oss, enten...

Lukk