Du som skal gjøre alt annet enn å se TV denne høsten bør merke deg en ting. Farmen 2013 er sannsynligvis det mest spennende du kan se på TV. Velg kvalitet, underholdning og spenning i et reality-show. Farmen 2013 er det alle kommer til å snakke om, du bør få med deg alt fra start. 

Velg Farmen- dropp alt annet!

Alle de 14 deltagerne vet hva de går til, allikevel er det flere av disse som sliter med omstillingen. Det er ikke bare lett for alle å leve som de gjorde for 100 år siden.

Ikke har de alle de hjelpemidler man har i dag, ikke har de vann i springet, ikke har de komfyr, ikke har de strøm.

For noen kan det bli i meste laget og matmangelen vil fort gjøre seg gjeldende. Andre klarer seg bra, spiller spillet etter alle kunstens regler, men som seg hør og bør- overraskelsene står i kø også denne sesongen. Forelskelse, krangling, intriger og baksnakking? Selvsagt!

Kampen om tilværelsen varer i nådeløse 10 uker, samtidig er det en opplevelse for livet for de heldige deltagerne som kom gjennom nåløyet.

Photo: Bare sånn i tilfelle noen ikke har fått det med seg ;)

Gaute Grøtta  Grav er programleder Foto: TV2

– Farmen er Norges mest populære reality-program og sendes som kjent på TV2 og er utvilsomt kanalens flaggskip, «Farmen» har premiere 7. oktober. Mer enn 875.000 seere i snitt pr. episode forrige sesong er et godt bevis på at TV2 kjører safe når de for 9. gang lager enda en sesong av serien.

Farmen 2013kan bli den mest spennende og dramatiske noen gang, kjærlighet , intriger, bakvaskelse, krangling og stor dramatikk er bare noen få ingredienser. Norsk media spekulerer i om hvem av deltagerne som drar av med seieren. Innspillingen av «Farmen» holder fortsatt på i skrivende stund, finalen spilles inn 12. oktober, en liten uke etter første episode og premiere-datoen.

– Det er derfor en viss mulighet for observante TV-seere spekulert i om hvem som holder seg unna sosiale medier og som viser livstegn i opptaksperioden.  Så lenge navnene på deltagerne er publisert, kan man aldri være helt sikker på om noen lekker hemmelig info rundt de som er med på «Farmen» og deres skjebne på gården.

 I Aust-Agder, mellom Grimstad og Arendal ligger idylliske Berli Gård. Mellom innsjøer og skoger, ligger gården som deltakerne skal leve ut sitt livs store utfordring, 100 år tilbake i tid. Uten noen som helst form for hjelpemidler som vi kjenner i fag, uten strøm og uten vannklosett. Et eventyr bare få forunt å få være med på. I 10 uker skal deltakerne kjempe, legge taktikk, og slagplaner som feiler for noen, og som slår til for noen andre.

Den som spiller spillet best står igjen som vinner i kampen om tilværelsen.

På www.Facebook.com/farmennorge vil du finne masse stoff som kan være med å pirre din nysgjerrighet før du bestemmer deg for at det er Farmen du vil følge med på i jungelen av gode og mindre gode reality- serier.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kroppen forfaller allerede ved 35 års alder og stopper ikke…

Alle vet at de har en tilmålt tid på jorden i live, i den kroppen du blir født med. Noen...

Tidenes yngste Nobel Fredspris-vinner?

Tidenes yngste Nobel Fredspris-vinner? Fredag 11. oktober går dørene opp på tradisjonsrikt vis i Nobelinstituttet, Nobelkomiteens leder Torbjørn Jagland kommer...

Lukk