Skal du være med i kampen for tilværelsen, og i kampen om å vinne bil og hytte, heder, ære og masse medieoppmerksomhet, bør du søke nå. TV2 og produksjonsselskapet Strix leter etter deltagere til Farmen 2015, kanskje du er den de ser etter?

Her er søknadsskjema!

Det var Magnhild Vik fra Innfjorden i Møre og Romsdal som vant Farmen 2014. Om du søker, kan det være din tur i år, men husk at du må være 18 år, og ha god tid på sen sommeren for å kunne bli på TV-innspillingen som foregår over 10 uker. Magnhild kan du finne øverst til venstre på dette bilde.

978x Foto: TV2 Underholdningsavdelingen

Uansett om du ikke vinner, men blir plukket ut av de mange tusen søkerne, til å bo på Farmen gjennom flere uker, vil det være et eventyr du sent vil glemme. Flere av deltageren har fått venner for livet gjennom deltagelse på Farmen.

Krangling og interne stridigheter var i fokus på Farmen forrige sesong. Et åpenbart bevisst valg fra TV2 å finne motstridene personligheter, som kulle finne på å mislike hverandre.

TV2 har hatt eventyrlig suksess og enorme seertall forrige sesong, mest fordi mange seere engasjerte seg i de sterke personlighetene som var med som deltagere i fjor. Både kvinner, men aller mest voksne menn gikk i tottene på hverandre rett som det var, i nesten hver eneste episode.

-Strix og TV2 ønsker å se deltagere med sterke meninger, som står opp for det de tror på, de ønsker dyre venner, deltagere som kan håndverksfag og er dyktige med gårdsdrift.

De som legger ved en søknad som skiller seg litt ut i mengden, som skriver litt mer utfyllende om seg selv, har utvilsomt en større fordel enn de som bare er med for opplevelsens skyld.

Du vet det kanskje ikke selv ennå, men det er faktisk din tur til å søke i år!

Lykke til!

 

Vargas

Tags: Farmen 2015- søknadsskjema

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nakne kvinner tenner menn, halvnakne tenner mer….

Sexy kvinner har tirret menn gjennom hundrevis av år. Men det er kun de siste 80-100 år det har vært...

Du dør, hvilke konsekvenser vil det få for dine nærmeste?

Du vet du skal dø engang, ikke sant? Alle mennesker skal dø før eller siden. Noen dør i dag, andre...

Lukk