Tre deltagere er igjen å i årets Farmen konkurranse. I semifinalen er det Endre, Ingvild og Joar som skal kjempe om de to plassene i finalen. 

– Ingvild (19) kan vinne dette fordi de to andre sterke og tøffe guttene undervurderer jenta som så langt har vist seg som en knalltøff, kunnskapsrik og fysisk sterk ung jente. Jeg er helt sikker på at mange har Ingvild som sin favoritt til å vinne kampen om tilværelsen og motta bil og hytte som er premiene TV2 har til vinneren av Farmen 2012.

– Noen vil kanskje se litt undrende på at paret, Endre (27) og Ingvild som helt tydelig har følelser for hverandre, ikke kan bare si det som det er- ok vi er et par, og vi er forelska. Litt barnslig å gå rundt grøten å kalle det «gode venner». Man kliner ikke men gode venner.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vIi1TUqNKcs[/youtube]

– Det er alltid mye snikk-snakk, planlegging, hemmelighetskremmeri og baksnakking fram til finalen. Ryktene svirret på at Joar har trent knallhardt før han reiste inn på Farmen med alle de øvelser man kan få i eventuelle tvekamp dueller, sammen med sin far.

Joar har virket bunnsolid, men har han ikke hatt en litt lett reise, og har han egentlig bli satt på noen prøver?

– I følge tall fra TV2 er det Joar som er favoritt til å vinne. Bare noen timer før finalen viser at 47% av de spurte at Joar blir vinneren, Ingvild har fått 37% av stemmene til de spurte om hvem de tror som vinner Farmen. Endre har fått 16% av stemmene.

– De aller fleste av de tidligere deltagerne som har forlatt Farmen en etter en, har Endre eller Ingvild som ønskelig vinner. Ingen håper på Joar, som har vært en luring som ikke mange har kommet inn på. Mulig er det han som har spilt spillet best.

Det får du svar på søndag 16.desember kl 21:45 på TV2

Har du en favoritt?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
29 drept i skyteulykke i USA- de fleste barn, drept av av Adam Lanza

Tragedien rundt en ny skole i USA er et faktum.De drepte bare barn. 20 av de som døde denne gang...

Menn som puler mange damer er pop, kvinner som har seg ofte derimot…

Kvinner har gjennom alle generasjoner vært "løs på tråden", ei tøyte, ei hore og billig om hun hadde fler partnere på kort...

Lukk