Frank er så langt den som har spilt spillet best i årets Farmen på TV2.

Nå har derimot blitt valgt til førstekjempe, fordi han ikke har vært med å gjøre noe for å hjelpe til på gården. Istedet lager han dårlig stemning, klager de andre deltagerne og spiller et høy spill med seg selv som innsats.

Tør han å velge sin store fiende Finn som andrekjempe, og som sin motstander i duellen i tvekampen?

978x Foto: TV2 Underholdningsavdelingen

Frank var skeptisk da Banthata kom inn som en av tre utfordrere. Mørkhudede mennesker var ikke Frank vant til der han kom i fra. De andre deltagerne måtte nesten tvinge Frank til å håndhilse på Banthata, som etter tre dager ble stemt hjem- det var Reidar som ble valgt til å få bli et fullverdig medlem som Farmen-deltager etter en avstemning.

Frank har brukt tiden godt de siste dagene, han har spist stjålet mat, han har trent godt for å forberede seg til duell. Men lar det seg gjøre å hvile seg til suksess, da det går ut på å få lykkes med ukes-oppdraget, for å skaffe mat til gruppa?

Det som har skapt diskusjon på gården er hvem som har drept hanen som ble funnet død på loven, hvem tror du stod bak? Jepp. Frank det også.

– TV2 fikk massiv kritikk i fra start denne sesongen. Årsaken var at det nesten ikke var mulig å forstå hva godeste Frank sa. Ikke bare snakket han lavt, men han mumler i det digre skjegget på den Jæren-dialekt engang ikke folk fra Jæren forstår. Tv2 valgte for første gang i historien å tekste hva en av deltagerne sa. Han er også den eneste av de 10 deltagerne som tekstes av TV-kanalen.

Nå spekuleres det igjen om Frank feiger ut og ikke tør å velge Finn som motstander i duellen. Kampen mellom de to kjempene ser du på TV2 søndag kveld.

Vinneren av Farmen får en hytte og en bil til en verdig av ca 1.2 millioner kroner. Den som spiller spillet best og er bevisst å tenke taktikk i alt, har størst forutsetning for å stå igjen til slutt.

Hvem er din favoritt til å vinne Farmen 2014?

Ryker derimot Frank ut av Farmen, vil det skape overskrifter, men også et tap av meget god underholdning. Årets Farmen-sesong hadde vært direkte kjedelig uten Frank.

Finalen går rett før jul. Programleder er selvsagt meget dyktige Gaute Grøtta Grav.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug er en luring- klar for VM i Falun i februar!

Norges viktigste skiløper gjennom tidene, trønderen Petter Northug (28) er endelig klar for en ny sesong. En sesong som fikk...

Lukk